14 Már

Van már vállalkozásod, és szeretnéd, ha több segítséget kapnál a könyvelődtől, vagy egyszerűen csak úgy érzed, nem azt kapod tőle, amit elvárnál?

Nincs köztetek folyamatos kommunikáció, nem kapsz időben információkat a közelgő határidőkről, befizetendő adókról és az esetleges legális adómegtakarítási lehetőségekről

Sokszor olyan mintha "kínaiul" beszélne hozzád, te meg csak bólogatsz mert már a második mondatánál elveszítetted a fonalat?

Ha igen, gyere el alábbi konzultációmra!

papírmunka

Mit is ajánlok pontosan?

Az egy órás konzultáción részletesen átbeszéljük, hogy jelenlegi vállalkozásodban milyen lehetőségeid vannak, megnézzük találunk-e olyan megoldást, amivel adó vagy járulék spórolható. Illetve felteheted minden olyan kérdésedet, amit könyvelődnek most nem tudsz, vagy amire nem tud válaszolni.

Kft-d van, és fogalmad sincs, hogy a törzstőkét hogyan lehet március 15-ig 3 millióra emelni? Könyvelőd említett már valamit, de konkrét megoldásokkal még nem szolgált? Kíváncsi vagy, hogy a te cégednél milyen lehetőségek vannak? Én ezt is megmondom.

Főkönyvi kivonatot ne felejts el hozni (2014. év végi is megteszi, ha frissebbet esetleg nem kapnál), mert így még pontosabb képet kaphatunk céged állapotáról!

Bababarát irodaMindezt egy teljesen bababarát irodában, ami Csepel központjában, a Szent Imre téren található, tehát tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető.

Mit kapsz még a konzultáció mellé?

  • Wolf Gábor: Kisvállalati marketing Biblia című könyvét, aminek minden vállalkozó könyvtárában ott a helye,
  • az első konzultációhoz jár egy 8.000 Ft értékű kupon, amit bármely másik szolgáltatásunk igénybe vételekor felhasználhatsz, tehát akár az első havi könyvelési díjon is spórolhatsz, vagy a Számtechnikusnál is beválthatod.

Mennyibe kerül mindez?

Az egy órás találkozó ára mindössze bruttó 16.000 Ft.

Ha neked már megvan a könyv, vagy valamiért nem kéred akkor csak 12.000 Ft a konzultáció ára.

Ne feledd, ez a tudatos vállalkozók jövőbeni befektetése, mellyel rengeteg idegeskedés, fejtörés és adó spórolható meg!

Mit mond, aki már kipróbálta a konzultációt?

Aranyiné Eszter véleménye

Mi történik az előjegyzési űrlap kitöltése után?

Egy munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot e-mailen vagy telefonon keresztül, és egyeztetünk egy mindkettőnk számára alkalmas időpontot a konzultációra. A jelentkezéssel egyidejűleg elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.

Jelentkezz azonnal a konzultációra itt:


Böngésznél csomagajánlataink között? Itt megteheted!

A továbbra is használja az oldalt, akkor elfogadja a sütik használatát. További információk

Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az "Elfogadás" gombra kattintva beleegyezik ebbe.

Bezárás