logo_2016
Nagy kék kérdőjel

 

Átalányadós egyéni vállalkozásod van, és magadnak intézed a dolgokat?

Biztos vagy benne, hogy minden bejelentőlapot és bevallást helyesen és időben beküldtél? Vagy már teljesen elvesztél a tennivalók és jogszabályok tengerében, és jól jönne egy kis segítség?

Akkor neked pont erre a „cheklistára” van szükséged!
KATA téma

„Olga átalányadós cheklistája” egy pipálható ellenőrző lista, amiből megtudod, hogy átalányadós egyéni vállalkozóként pontosan milyen bejelentőlapokat és bevallásokat kell kitöltened.

Hogyan kapod meg a cheklistát?

Fizetés után 1 napon belül e-mailben küldjük számodra a .pdf formátumú listát.

 

Oké, de mennyibe kerül mindez?

 

A cheklista ára mindössze 1.990 Ft (az ár alanyi mentes).

Amennyiben mégse szeretnéd megszerezni ezt a mankót, az alábbi veszélyeknek teszed ki magad:

– felesleges gyomorgörcsnek, hogy az adóhatóság lecsapjon rád

– és kockázatnak, hogy több százezres/milliós bírságokat szabjanak ki rád, csak azért mert 1-2 bevallást/bejelentést elmulasztottál beküldeni,

– vagy pedig indokolatlanul sok pénzt fogsz fizetni más könyvelőnek, hogy megtudd milyen teendőid is lettek volna.

A választás a te kezedben van!

FONTOS: Ez a checklista nem tanítja meg a nyomtatványok kitöltését! Kizárólag abban segít, hogy átalányadózóként ne feledkezz meg semmilyen teendődről sem.

Ha nem érkezne meg a visszaigazoló e-mail előbb ellenőrizd kérlek a Spam és Promóciók mappádat (különösen ha Gmail-es címed van). Ha ott találod a levelemet, ne feledd átrakni az "Elsődleges" fülre! Ha még ezek után se találod, akkor nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot a weboldalamon található elérhetőségek valamelyikén.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem gombra való kattintással az EDOL-SZÁM Kft-vel kötöd (1211 Budapest, Kossuth Lajos utca 66., adószám: 23567234-1-43). Tájékoztatlak, hogy az EDOL-SZÁM Kft az ügyfelei részére a szamlazz.hu oldalán állítja ki számláit. A 2007. évi CXXVII törvény 175. § (2) bekezdés b) pontjában foglaltak figyelembevételével tudomásul veszed, hogy az EDOL-SZÁM Kft által kibocsájtott e-számlákat .pdf formátumban email útján kapod meg. A jelentkezéssel egyidejűleg elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket. Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő 8 nap, ezt követően megrendelésedet töröljük.