logo_2016

Katás vállalkozásod volt, de átalányadóra kell váltanod, és szeretnéd továbbra is magadnak intézni a dolgokat?

Kíváncsi vagy, hogy átalányadósként milyen bejelentőlapokat és bevallásokat kell beküldened? Jól jönne egy lépésről-lépésre útmutató ezekhez?

Ha már megfordult a fejedben, hogy kicsit kockázatos így, hogy magadnak könyvelsz, de nem akarsz/tudsz megfizetni egy szakembert, akkor az alábbi tanfolyam pont neked szól!

Miről szól ez az új tanfolyam?  Nem csak elmélet, hanem sok-sok technikai részlet arról, hogyan csináld!


Mi is ez az újdonság?

Az 1 hónapos online tanfolyamon nem csak elméletben ismerheted meg az átalányadó rendszerének részletszabályait, hanem interaktív videókon keresztül mutatom be lépésről-lépésre hogyan csináld magad, hogy biztosan ne büntessen meg később a NAV az miatt, mert valami apróságot elrontottál a kitöltés során, vagy nem tartottad a határidőket! Mindent megtudhatsz az adószám kiváltásától kezdve, az ÁNYK telepítésén keresztül, egészen odáig, hogy hogyan töltsd ki a bejelentőlapokat, bevallásokat, és azokat milyen határidőben kell beküldeni.

Mindezt nem „könyvelő” nyelven, hanem emberi, érthető nyelven kapod meg tőlem konkrét számítási, gyakorlati példákkal illusztrálva!

Megbízási jogviszony

Hogyan fogod elérni a leckéket?

Az Átalányadó tanfolyam egy kicsit több mint 1 hónapos online tanfolyam, ami szeptember 10-én kezdődik. Ez idő alatt heti 3 alkalommal (kedden, csütörtökön és szombaton) jelennek meg a leckék a tanfolyam zárt felületén (többnyire videó formátumban). Ezeket bármikor újranézheted, és még a tanfolyam vége után is 1 hónapig be fogsz tudni lépni a felületre saját felhasználóneveddel és jelszavaddal, ezután viszont törlésre kerülnek a belépési adatok.

Az online tanfolyam hatalmas előnye, hogy időben nem kell senkihez sem alkalmazkodnod és nem kell feleslegesen utaznod! Az irodádból vagy otthoni kényelmes karosszékedből tanulhatsz. Saját időbeosztásodnak megfelelően haladhatsz a leckékkel, vagyis amikor van fél órád, akkor belépsz és meghallgatod, letöltöd az aktuális tananyagot. Ha valami nem világos, bármikor vissza tudod hallgatni az anyagot, és még kérdezhetsz is! Hát nem fantasztikus?

Ha pedig szeretnél személyes segítséget is igénybe venni, akkor válaszd a „Mindent bele csomagot”, amiben 1 h Skype konzultáció is található! A konzultációval a tanfolyam ideje alatt is élhetsz, vagy legkésőbb a végétől számított 2 hónapon belül foglalhatsz időpontot. Ez egy teljesen a te személyedre szabott alkalom, ahol képernyő-megosztással megmutathatod a jelenlegi gyakorlatodat, és átbeszélhetjük a megmaradt aktuális kérdéseidet is.

Jelentkezési határidő: 2024. szeptember 5. 21:00

Ugye örülnél,

átalányadó
 • ha büntetés mentes adminisztrációval büszkélkedhetnél,
 • és végre nyugodt lehetnél afelől, hogy az általad kitöltött nyomtatványokon a jövőben már nem találhat fogást az adóhatóság,
 • ha pár napon belül közérthető választ kapnál a leckékhez kapcsolódóan felmerülő kérdéseidre,
 • ha tévhitek és városi legendák helyett biztosan tudnád, hogy egy megbízható tanácsadótól fogsz választ kapni, aki egyébként 12 éve könyvelőként dolgozó gyakorlati szakember,
 • ha mindezen felül még személyesen ő nézné át a jelenlegi adminisztrációs gyakorlatodat is, és fogná a kezedet?

Ki az a Számpatikus, akitől tanulni fogsz?

Fülöp Olga vagyok, az „online bizniszek adózási szakértője”. Egyébként okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelő, és ahogy egyik ügyfelem jellemzett, az „anyabarát” könyvelő. Egyik fő küldetésemnek azt tartom, hogy mindenki számára közérthető nyelvre fordítsam le a sokszor oly bonyolultnak tűnő adózási, számviteli szabályokat. Ezért hoztam létre saját kezűleg ezt a tanfolyamot is, mert úgy látom, hogy a magyar mikrovállalkozások fel sem mérik mekkora veszélynek teszik ki magukat, hogyha önállóan végzik a „könyvelésüket”, és akkor legalább előzzük meg a nagyobb bajt. Bővebben itt olvashatsz rólam.

Fülöp Olga, a Számpatikus

Itt láthattál előadni:

Mit mondtak, akik már kipróbálták?

Mózesné Szikora Hilda, GyógyfüvesKertem: „Nagyon imádom az átalányadós tanfolyamot. Nagyon jó kis praktikákra hívod fel a figyelmet, az ÁNYK-ban is új lehetőségek nyíltak meg számomra. 🙂 Vagy pl. már látom a fantázianév bejelentésének az értelmét is. Szóval szuperül összeszedted az egészet, nagyon átfogó, részletes, tényleg nagyon klassz az egész.”

Hilda GyógyfüvesKertem
Emese véleménye

Hugyák Andrea, WEBFOLIO WebDesign: „Olga szakmai oldalát régóta követtem és futólag már személyesen is ismertem különböző vállalati konferenciákról, így nem is volt kérdés, hogy a KATA megszűnését követően az általányadózásra átállva Tőle fogok bővebb információt kérni a témakörben. Nagyon örültem az éppen induló tanfolyamnak, mely választ adott minden kérdésemre és lépésről-lépésre precízen végigvezetett az összes, általányadózással kapcsolatos teendőn. Az átfogó tananyag felépítését nagyon logikusnak, jól struktúráltnak érzem, olyannyira, hogy én a jövőben ez alapján nagy biztonsággal magam fogom a bevallásaimat intézni, ami igen megnyugtató számomra és nem elhanyagolható szempont, hogy éves szinten nem kis könyvelői költség megtakarítást is eredményez.

Hugyák Andrea

Karika Szilvia, Educating Media: Azoknak ajánlom Olgát elsősorban, akik laikusként sem ijednek meg az ÁNYK vagy az ONYA használatától, bár Olga kellő részletességgel bemutatja e felületek használatát is a tanfolyam során.  Eredetileg azért fordultam Olgához, mert egyáltalán nem voltam benne biztos, hogy az ex-KATA-s egyéni vállalkozásaink könyvelése után merjem-e az átalányadós formát is könyvelői segítség nélkül vinni. Mint kiderült, a helyzetünk többnyire elég egyértelmű ebben az új adózási formában is, Olga átfogóan elmagyarázta a könyvelési feladatokat/helyzeteket, és a kérdéseink tisztázására is nyílt lehetőség.

Gleichauf Boglárka vélemény
Bodrogi Berta

Bodrogi Berta, grafikus: „Olga átalányadós tanfolyamán vettem részt. Örülök, hogy befizettem rá, nagyon hasznos volt számomra, minden fontos információt megtudtam belőle, amire szükségem lesz. Szépen, érthetően, lényegretörően magyarázott, és a kérdéseimre is türelmesen és segítőkészen válaszolt. Én nem szeretem a számokat, és általában nincs türelmem az ilyesmihez, de ezt a tanfolyamot könnyedén végig tudtam csinálni.”

Egy kis ízelítő a leckékből:

– Az átalányadó szabályai

– Mi a teendő ha nem indulóként választom az átalányadót?

– Mi az az általános forgalmi adó és iparűzési adó?

– ÁNYK és a kitöltendő nyomtatványok

– Milyen bejelentőlapokat, bevallásokat kell elkészítenem?

– Hogyan számlázzak helyesen?

– Mi a teendő, ha szünetelni akarok vagy megszüntetném az átalányadós vállalkozásomat?

Tudod mennyi ma egy átlagos bírság?

Több százezer forintnál kezdődik!

Szeretnél te is nyugodtan aludni, ugye?

Ne feledd, az oktatóanyag már csak ezért is megéri az árát, arról nem is beszélve, hogy még a bírságokat is megspórolod! Tehát ezzel a tanfolyammal biztosan csak nyerhetsz, hisz soha nem tudhatod mikor kapsz egy ellenőrzést az adóhatóságtól.

Amennyiben mégsem az átalányadós tanfolyam mellett döntesz:

A választás a te kezedben van!

Neked szól ez a tanfolyam, ha megtalálod magad ezen a listán:

– átalányadós egyéni vállalkozó vagy,

– és saját magad végzed a könyvelésedet,

– esetleg könyvelőként átalányadósokat kell könyvelned, és szeretnéd fejleszteni a tudásodat.

titkárnő

Nem garantálja viszont a fenti előnyöket ez a tanfolyam annak, aki:

– számára még egy számla megírás is nyűg nemhogy a további adminisztráció,

– sose használta még az ÁNYK-t, és nem is hallott róla mi fán terem,

– még vállalkozás előtt áll, és nem biztos benne, hogy melyik lenne számára  a legideálisabb vállalkozási forma és adózási mód (neki inkább az Alapozó tréningemre érdemes beneveznie).

LÁSSUK A TANFOLYAM TARTALMÁT ÉS ÁRÁT!

Alap csomag

29 990 Ft (alanyi mentes)
 • 14 db lecke 1 hónapon át
 • képernyővideók, PDF-ek, hasznos linkek
 • folyamatos kérdezési lehetőség a leckékkel kapcsolatban

Mindent bele csomag

44 990 Ft (alanyi mentes)
 • 14 db lecke 1 hónapon át
 • képernyővideók, PDF-ek, hasznos linkek
 • folyamatos kérdezési lehetőség,
  a leckékkel kapcsolatban
 • 1 óra Skype konzultáció,
  ahol privát kérdéseidet beszéljük át

Mi történik a Jelentkezés gomb megnyomása után?

Megrendelés után a fizetési adatokat azonnal megkapod e-mailben. Fizetésre csak átutalással van lehetőség. A fizetési határidő 3 nap (tehát jelentkezz időben, hogy nehogy lemaradj az első leckékről!), ezt követően a helyedet másnak adjuk át.

Jelentkezési határidő: 2024. szeptember 5. 21:00

Ha nem érkezne meg a visszaigazoló e-mail előbb ellenőrizd kérlek a Spam és Promóciók mappádat (különösen ha Gmail-es címed van). Ha ott találod a levelemet, ne feledd átrakni az "Elsődleges" fülre! Ha még ezek után se találod, akkor nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot a weboldalamon található elérhetőségek valamelyikén.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az „Igen, megrendelem!” gombra való kattintással Fülöp Károly E.V.-vel kötöd (1211 Budapest, Kossuth Lajos utca 66., adószám: 66682567-1-43). Tájékoztatlak, hogy az Fülöp Károly E.V. az ügyfelei részére a Billingo oldalán állítja ki számláit. A 2007. évi CXXVII törvény 175. § (2) bekezdés b) pontjában foglaltak figyelembevételével tudomásul veszed, hogy Fülöp Károly E.V. által kibocsájtott e-számlákat .pdf formátumban email útján kapod meg. A jelentkezéssel egyidejűleg elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.

Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő 3 nap, ezt követően ha nem történik meg a fizetés, rendelésed törlése kerül, és a helyedet másnak adjuk át.