16 okt

Kedves Navitárs!

Kisvállalkozó vagy, aki mögött nincs egy többfős adminisztrációs csapat? Egyedüli segítőd ezen a téren a könyvelőd, aki nagyon kedves, megbízható... de fogalmad sincs róla, hogy jól végzi-e a munkáját vagy csak jól prezentálja azt a külvilág felé?

Sokszor már csak akkor derül ki, hogy nem a megfelelő embert választottuk, amikor nagyon nagy a baj.

Ezt megelőzendő készítettem egy hasznos kis tanulmányt arról, hogy mi az az 5 alapvető dolog, amire a könyveléssel kapcsolatban oda kell(ene) figyelnie minden vállalkozónak.

Ha szeretnéd letölteni ezt az ingyenes PDF tanulmányt, akkor kérlek válaszolj az alábbi kérdésemre:


Nem tudsz leülni 5 percre nyugodtan a könyvelőddel, hogy átbeszéljétek a céged fontos ügyeit?

Nincs köztetek folyamatos kommunikáció, nem kapsz időben információkat a közelgő határidőkről, befizetendő adókról és az esetleges legális adómegtakarítási lehetőségekről?

Sokszor olyan mintha "kínaiul" beszélne hozzád, te meg csak bólogatsz mert már a második mondatánál elveszítetted a fonalat?

Ha igen, gyere el alábbi konzultációmra!

Mit is ajánlok pontosan?

A másfél órás konzultáción részletesen átbeszéljük, hogy jelenlegi vállalkozásodban milyen lehetőségeid vannak, megnézzük találunk-e olyan megoldást, amivel adó vagy járulék spórolható. Illetve felteheted minden olyan kérdésedet, amit könyvelődnek most nem tudsz, vagy amire nem tud válaszolni.

Főkönyvi kivonatot ne felejts el hozni (2016. év végi is megteszi, ha frissebbet esetleg nem kapnál), mert így még pontosabb képet kaphatunk céged állapotáról!

Bababarát iroda

Mindezt egy teljesen bababarát irodában, ami Csepel központjában, a Szent Imre téren található, tehát tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető.

Ha nem tudsz vagy nem akarsz utazni, akkor akár a kényelmes foteledből is lebonyolíthatjuk a konzultációt. Ugyanis már Skype-on is elérhető! Ebben az esetben csak annyi a különbség, hogy az időpont egyeztetése után utalással kell majd kiegyenlítened a számlát.

Ki is az a Számpatikus?Fülöp Olga, a Számpatikus

Fülöp Olga vagyok, az "online bizniszek adózási szakértője". Egyébként okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelő, és ahogy egyik ügyfelem jellemzett, az "anyabarát" könyvelő. Egyik fő küldetésemnek azt tartom, hogy minden vállalkozó/vállalkozni vágyó ember számára közérthető nyelvre fordítsam le a sokszor oly bonyolultnak tűnő adózási, számviteli szabályokat. Én folyton bekérdezek, és megmondom, ha valami nem szabályos. Nálam nincs helyük a folyton trükköző, állandóan kerülőutakon járó vállalkozóknak. A mottóm pedig, hogy addig előzzük meg a nagyobb bajt, amíg lehetséges. Bővebben itt olvashatsz rólam.

Mit kapsz még a konzultáció mellé?

  • az első konzultációhoz jár egy 10.000 Ft értékű kupon, amit bármely másik szolgáltatásunk igénybe vételekor felhasználhatsz, tehát akár az első havi könyvelési díjon is spórolhatsz, vagy a Számtechnikusnál is beválthatod.

Mennyibe kerül mindez?

A másfél órás találkozó ára bruttó 18.000 Ft, de te mint Navigátoros, bérelheted a tudásomat csak egy órára is, ami 12.000 Ft-ba kerül.

Ne feledd, ez a tudatos vállalkozók jövőbeni befektetése, mellyel rengeteg idegeskedés, fejtörés és adó spórolható meg!

Mit mond, aki már kipróbálta a konzultációt?

Aranyiné Eszter véleménye

Mi történik az előjegyzési űrlap kitöltése után?

Egy munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot e-mailen vagy telefonon keresztül, és egyeztetünk egy mindkettőnk számára alkalmas időpontot a konzultációra. A jelentkezéssel egyidejűleg elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.

Jelentkezz azonnal a konzultációra itt: