Skip to content

Cégalapítási bozótvágó nem csak kismamáknak

  • írta

Most szembesültél vele, hogy nem fogsz tudni visszamenni régi munkahelyedre a szülési szabadság után?

Részmunkaidőről hallani se akarnak? Otthon végezhető munkáról pedig már álmodni se mersz?

Hónapok óta hiába keresel új állást, kisgyermekes anyaként sehova se kellesz?

Sajnos nincs mit szépíteni, ezek a mai kemény munkaerő-piaci körülmények.

evanyu1_1

Nem vagy egyedül!

Kisgyermekes anyaként én is jártam ebben a cipőben. Hiába szerettem volna első gyermekem 1 éves kora után visszatérni a régi munkahelyemre, a megbeszéltekkel ellentétben ott csak egy teljesen más munkakörben lettek volna hajlandóak alkalmazni. Azt is csak azért mert nem mondhattak fel, de később mégis találtak okot a rendkívüli felmondásra. Ekkor vettem kezembe a sorsom, és saját vállalkozást alapítottam. Nem mondom, hogy egyszerű volt a kezdet, azt se hogy kevesebbet dolgozom mint régen. Viszont az időmet legalább úgy osztom be, ahogyan én szeretném. Tudom vinni a nagyobbikat a suliba, a kicsit az oviba és nem kell rohanni, hogy ne késsek 5 percet se a munkahelyről. Ha kell, tudom vinni orvoshoz, védőnőhöz a gyerkőcöket, és nem kell megkérnem a nagymamát, szomszédot stb. Hát nem lenne csodálatos, ha Neked sem kellene folyton azon aggódnod, mit fog szólni a főnök, mert lebetegedtek a gyerekek vagy már megint el kell jönnöd egy fél órával hamarabb a munkahelyről az óvodai ünnepség miatt?

Nem állást kínálok Neked, csak segíteni szeretnék, hogyan állj önálló lábra. Jó helyen jársz, ha vannak már ötleteid, de fogalmad sincs hogyan is vágj bele egy vállalkozásba. Nem tudod mik a cégalapítás/vállalkozás indítás pontos lépései, milyen adókat kell fizetned és mikor? Egyáltalán melyik vállalkozási forma lenne számodra a kedvező? Fogalmad sincs, merre indulj, milyen buktatókra kell figyelned, hogy ne menj csődbe már az első év után? Én segítek választ kapni ezekre a kérdéseidre, és még ennél sokkal többre is.

Foglalj egy időpontot magadnak>>  

Mit is ajánlok pontosan?

GyereksarokEgy másfél órás laikusok számára is könnyen érthető személyes interaktív felkészítést, hogy minél sikeresebb vállalkozó legyél. Segítek, hogy az induláshoz minden szükséges információ a birtokodban legyen. Megtudsz mindent, amit a pénzügyekről tudnod kell, és felteheted aktuális kérdéseidet is (pl. Mennyit fogok adózni ha egyéni vállalkozó leszek és mennyit ha Bt-t, Kft-t alapítok? ÁFA-s legyek vagy mentes? Mi az az adóelőleg? stb).

Mindezt péntek délelőttönként egy belvárosi helyszínen, a Boráros térhez közel, tehát tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető.

FIGYELEM!

Már Skype-on is elérhető! Tehát ha nem tudsz vagy nem akarsz utazni, akkor akár a kényelmes foteledből is lebonyolíthatjuk a konzultációt. Ebben az esetben csak annyi a különbség, hogy az időpont egyeztetése után mindenképpen utalással kell majd kiegyenlítened a számlát.

Már kétszemélyes konzultációra is van lehetőség! Ha hoznád magaddal a párodat vagy akár egy leendő üzlettársat, akkor ezt is megteheted, mégsem kell dupla árat fizetnetek. Részletekért görgess lentebb!

Időpontfoglalás >>

Kinek ajánlom?

  • olyan kismamáknak, akik az otthon töltendő éveket szeretnék valami hasznossal tölteni, otthonról dolgozni a baba mellől
  • anyukáknak, akik nem tudnak vagy nem akarnak visszamenni régi munkahelyükre, ezért inkább saját lábra állnának
  • minden vállalkozni vágyó nőnek, akinek vagy még nincs gyermeke, vagy pedig már nagyobbak a gyerkőcök, és szeretnék ha a hobbijuk egyben a munkájuk is lenne
  • és természetesen a párjukat támogató apukáknak is!

Ami fontos, hogy nem feltétele a konzultációnak, de akkor lesznek a leghasznosabbak a nálam hallott információk, ha már szinte a vállalkozás küszöbén állsz, tehát már van kész ötleted, marketing terved, akár már félig-meddig bele is vágtál.

Tovább az időpontfoglaláshoz >>

Mit kapsz még a konzultáció mellé?

  • egy teljesen személyre szabott adónaptárat, ami segít abban, hogy vállalkozásod első évében (egyetlen adózási határidőről se feledkezz meg) könnyen nyomon tudd követni a különféle adóbevallási és fizetési határidőket
  • az első konzultációhoz jár egy 10.000 Ft értékű kupon is, amit bármely másik magasabb értékű szolgáltatásunk igénybe vételekor felhasználhatsz, akár a Számtechnikusnál is beválthatod.

Mennyibe kerül mindez és milyen lehetőségek vannak?

Egyéni konzultációKétszemélyes konzultáció
- 1,5 órás konzultáció személyesen vagy Skype-on
- személyes adónaptár
- 15.000 Ft értékű kupon
- 1,5 órás konzultáció személyesen vagy Skype-on
- személyes adónaptár
- 2 db 15.000 Ft értékű kupon
30.000 Ft40.000 Ft

(Az árak alanyi mentes árak, áfát nem tartalmaznak!)

Ne feledd, ez a tudatos vállalkozók jövőbeni befektetése, mellyel rengeteg idegeskedés, fejtörés és adó spórolható meg!

Mit mondtak, akik már kipróbálták a konzultációt?

Neibauer Krisztina véleményNeibauer Krisztina, Siklós: "Azoknak ajánlom Olgát elsősorban, akiknek már van elképzelésük, hogy mit szeretnének vállalkozni, de még bizonytalanok az indulásban. Olga helyre teszi a dolgokat, mindent elmagyaráz. A földrajzi távolság miatt a Skype konzultációt vettem igénybe, de olyan közvetlen volt a megbeszélésünk, mintha ott ülnénk egymással szemben, és már évek óta ismernénk egymást. Bármilyen kérdéssel fordultam Olgához, mindenre választ kaptam. Amire azonnal nem tudott válaszolni, annak utánajárt és másnap e-mailben megkaptam rá a választ. Olga különösen jó az online vállalkozásokkal kapcsolatos adózási ismeretek és jogszabályok útvesztőjében való eligazításban. Naprakész tudással rendelkezik, ebből is látszik, hogy folyamatosan képezi magát. Nagyon örülök, hogy rátaláltam és mindenkinek szívből ajánlom őt!"

Tuba-Tegzes Tímea e.v.otthon-diszites.hu“Teljesen kezdő vállalkozóként vettem igénybe Olga szolgáltatását, aki kedves volt, szimpatikus, abszolút felkészült és segítőkész. Teljesen képben volt a lehetőségeimmel, jogszabályokkal, hogy milyen formában lenne a legjobb most vállalkozást indítanom és hogyan, azon a területen amit kiválasztottam. Elmondta a különböző lehetőségek előnyeit, hátrányait, sok hasznos információkat kaptam. Mivel hasonló élethelyzetben van mint én, két pici gyerekkel, még inkább úgy éreztem tisztában van a lehetőségeimmel és korlátaimmal. Még egy-két kérdésemnek utána is járt, ami a beszélgetésben felmerült, és már másnap el is küldte a részletes válaszokat e-mailben. Nagyon elégedett voltam, mindenképpen ajánlom Őt minden kezdő vállalkozónak, főképp kisgyerekes anyukáknak (gyerekek mellett, után vállalkozóknak).”

K. Elvira: "Olgához úgy mentem oda, hogy fogalmam sem volt a könyvelésről. Mindent elmagyarázott, felhívta a figyelmem arra, hogy mikor mit kell tennem. Sokat segített, hogy egyéni vállalkozóként hogyan kezdjek neki a saját adminisztratív kötelezettségeim teljesítésének. Skype-konzultáció keretében is meg tudtunk mindent beszélni, minden kérdésemre választ kaptam."

Hadobás Melinda, Budapest: “Azoknak ajánlom Olgát elsősorban, akik kisgyermek mellett kívánnak vállalkozásba kezdeni, mivel édesanyaként tökéletesen átlátja és megérti a helyzetünket. Határozott elképzeléseim voltak arról, hogy mivel szeretnék foglalkozni, csak éppen azt nem tudtam, hogy ez milyen formában valósítható meg. Teljesen elvesztem a különböző vállalkozás típusok és adózások között. Eredetileg azért fordultam Olgához, mert a Bt. alapítást láttam megoldásként, és mint kiderült egyéni vállalkozásként is tökéletesen működőképes az elképzelésem. Amit én teljesen kilátástalannak gondoltam, Ő egy suhintással megoldotta képzeletbeli varázspálcájával."

Sabján Evelin véleményeSabján Evelin, http://termekfotos.webnode.hu: "Olgával nagyon jó volt együtt dolgozni. Kitisztultak a dolgok és már látom, hogy nem lehetetlenség egy egyéni vállalkozása elindítása. Minden felmerülő kérdésemre azonnal tudta a választ. Néhány nap múlva, amikor segítségre volt szükségem, az üzenetemre (nem viccelek!) 1 percen belül válaszolt. Hálás vagyok neki és biztos, hogy még találkozni fogunk!"

Hogyan történik az időpontfoglalás?

Az alsó két gomb közül válaszd ki, hogy személyes vagy Skype konzultációt szeretnél. Kattintás után átnavigál a rendszer az időpontfoglaláshoz, ahol a bal oldalon keresd meg az egyéni vagy kétszemélyes konzultáció (Cégalapítási bozótvágó) jelölést, majd annak kiválasztása után nyomj a tovább gombra, és húzd be a naptárba a számodra alkalmas szabad időpontra. A jelentkezéssel egyidejűleg elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.

 Jelentkezz azonnal a konzultációra itt:

Várj, van számodra egy még jobb ajánlatom!

Spórolj meg 15.100 Ft-ot, válaszd inkább az Alapozó tréninget!
Ami egy 3 órás felkészítés a vállalkozási formákról, adózási módokról.
+ AJÁNDÉK videós verzió is jár hozzá

ÁRA: 14.900 Ft

Bővebb információt szeretnék a tréningről!