28 feb

Minden évben csak púp a hátadon az SZJA bevallás?

Úgy gondolod, hogy egyedül is boldogulsz vele, de amikor nekikezdtél elakadtál?

Ha már megfordult a fejedben, hogy segítségre van szükséged hozzá, akkor az alábbi ajánlat pont neked szól!

A Számpatikus készített számodra egy olyan anyagot, amiben lépésről-lépésre mutatja meg, mit hova kell írni, hova kattints, hogyan ellenőrizd, hogy jól csináltad-e.

SZJA bevallás

Ki az a Számpatikus?Fülöp Olga, a Számpatikus

Fülöp Olga vagyok, okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelő, és ahogy egyik ügyfelem
jellemzett, az "anyabarát" könyvelő. Egyik fő küldetésemnek azt tartom, hogy mindenki számára közérthető nyelvre fordítsam le a sokszor oly bonyolultnak tűnő adózási, számviteli szabályokat. Ezért hoztam létre saját kezűleg ezt a videós anyagot is, mert úgy látom, hogy sokan szeretnék maguk elkészíteni az SZJA bevallásukat, és ezzel spórolni kicsit. Bővebben itt olvashatsz rólam.

Mi ez az új tananyag?

Egy olyan segítség számodra, amiben néhány videón keresztül mutatom be lépésről-lépésre hogyan tudod magad elkészíteni SZJA bevallásodat. Mindent megtudhatsz a szükséges program (ÁNYK) és nyomtatvány telepítésétől kezdve, a bevallás elektronikus kitöltésén keresztül, egészen odáig, hogy hogyan tudod ellenőrizni magadat és beküldeni a bevallást.

Mindezt nem "könyvelő" nyelven, hanem emberi, érthető nyelven kapod meg tőlem konkrét példán illusztrálva.

FONTOS: A tananyag egy teljesen egyszerű bevallás kitöltését szemlélteti. Tehát számodra akkor lesz hasznos, ha az alábbiakból származott jövedelmed: egy vagy több munkaviszony, TGYÁS, GYED, táppénz, munkanélküli, osztalék; esetleg nyugdíj vagy egészségpénztári egyéni befizetésed után jár vissza bizonyos összeg. Valamint az 1-2-3 gyerek esetén jelentkező családi adókedvezmény helyes elszámolását és megosztásának módját is megmutatom benne. Amennyiben egyéb más jövedelmeid is voltak (pl. bérbeadás, ingatlan/ingóság értékesítése, EKHO-s jövedelem, adószámos magánszemély, külföldről származó jövedelem, tőkepiaci ügylet stb.), akkor olvass tovább, mert ez még nem minden!

Mit kaphatsz még?SZJA bevallás

- Ellenőrzési segítséget is szerezhetsz a tananyag mellé a Számpatikustól (vagyis tőlem),
ami azt jelenti, hogy ha bizonytalan vagy abban jól töltötted-e ki az SZJA bevallásodat, akkor elküldheted azt (és a meglévő igazolásaidat) e-mailben nekem, és leellenőrzöm valóban helyesen van-e kitöltve.

- Ha pedig úgy érzed, hogy inkább egy profi szakember készítse el SZJA bevallásodat, akkor megrendelheted annak komplett elkészítését is.

Hogyan juthatsz hozzá ezekhez?

A lenti űrlap kitöltése után, egy visszaigazoló e-mailben kapod meg a fizetési információkat. Amikor beérkezett bankszámlánkra az összeg, egy újabb e-mailben fog érkezni a tananyag.

Az "Ellenőrzési segítséget" e-mailben lehetséges igénybe venni. A pontos adatok megérkezésétől számítva legkésőbb 48 órán belül visszajelzek, hogy van-e a bevallásban javítanivaló vagy pedig teljesen helyesen van kitöltve.

Ha SZJA bevallás elkészítését rendeled, akkor szintén e-mailben kérjük elküldeni a szükséges igazolásokat, illetve szívesen látunk személyesen is irodánkban. Itt szintén 48 órán belül vállaljuk a bevallás elkészítését.

Oké, de mennyibe kerül mindez?

SZJA tananyagEllenőrzési segítségSZJA bevallás elkészítése
Videós oktatóanyagok  pipa pipa rossz
48 órán belüli bevallás ellenőrzés rossz pipa rossz
Bevallás elkészítése és benyújtása határidőre rossz rossz pipa
Bruttó ára: 1.490 Ft
 1.990 Ft
 3.000 Ft*

*Ez egy egyszerű bevallás ára. Ennek az minősül, ha csak a következő jogviszonyaid voltak: max. 5 db munkaviszony, TGYÁS, GYED, táppénz, munkanélküli, osztalék. Amennyiben egyéb más jövedelmek is voltak (pl. bérbeadás, ingatlan/ingóság értékesítése, EKHO-s jövedelem, adószámos magánszemély, külföldről származó jövedelem, tőkepiaci ügylet stb.), a pontos igazolások számának ismeretében adunk árajánlatot. Ehhez kattints ide!

Kattints és rendeld meg most, nehogy véletlenül kifuss a május 20. határidőből!


A megrendelések elektronikus úton megkötött szerződésnek minősülnek, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. Megrendelés esetén a szerződéskötés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 4. § (10) bekezdése alapján történik meg.  A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem gombra való kattintással az EDOL-SZÁM Kft-vel kötöd (2310 Szigetszentmiklós, Csermely utca 16., adószám: 23567234-2-13). Tájékoztatlak, hogy az EDOL-SZÁM Kft az ügyfelei részére a szamlazz.hu oldalán állítja ki számláit. A 2007. évi CXXVII törvény 175. § (2) bekezdés b) pontjában foglaltak figyelembevételével tudomásul veszed, hogy az EDOL-SZÁM Kft által kibocsájtott e-számlákat .pdf formátumban email útján kapod meg. A megrendeléssel egyidejűleg elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.

Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő 3 nap, ezt követően ha nem történik meg a fizetés, rendelésed törlése kerül.

Tetszik? Akkor nyomj egy lájkot vagy a Pin it gombot!