20 aug

Fotóznál másoknak is, de fogalmad sincs hogyan tedd mindezt teljesen szabályosan, hogy biztosan ne legyen büntetés a vége?

Egy ideje már kacérkodsz a vállalkozóvá válás gondolatával? De nagyon misztikus ez az egész még számodra?

Ha már tele van a fejed mindenféle infóval, amit a neten olvastál illetve "jóbarátoktól" hallottál, akkor az alábbi tréning pont neked szól!

Ahol nem csak az elméleti szabályokat ismertetem, hanem sok-sok gyakorlati valós példát is hozok! Mindezt nem "könyvelő" nyelven, hanem úgy, hogy te is megértsd!

Kiscsoportos tréning

Mit is ajánlok pontosan?

Kétszer másfél óra laikusok számára is könnyen érthető kiscsoportos felkészítést (max. 10 fő), hogy minél sikeresebb vállalkozó legyél. Segítek, hogy a birtokodba kerüljön minden szükséges információ mielőtt vállalkozóvá válsz. Megtudhatsz mindent a különböző vállalkozási és adózási módokról, hogy melyiknek mi az előnye és hátránya, valamint pl. hogy miért veszélyes adószámos magánszemélynek lenni. Felteheted aktuális kérdéseidet is (pl. Mennyit fogok adózni ha egyéni vállalkozó leszek és mennyit ha Bt-t, Kft-t alapítok? ÁFA-s legyek vagy mentes? Mi az az adóelőleg és mikor kell fizetni?). Végigvesszük a vállalkozóvá válás pontos lépéseit, valamint adminisztratív teendőit is (pl. hogy számlatömböt vegyél vagy számlázó programot használj, vagy hogy milyen költségszámlákat érdemes egyáltalán gyűjteni).

Persze, érdekel! Hol lehet jelentkezni?

Kinek való és kinek nem?

Ha még soha nem hallottad a fenti fogalmakat, azt se tudod, hogy mi fán teremnek, akkor ez a tréning nem neked való! Inkább azoknak ajánlom, akik már legalább az alapfogalmakkal tisztában vannak, általában ők könnyebben megértik mindazt az információhalmazt, amit rájuk zúdítok ebben a 3 órában.

Ha azt várod, hogy ez egy "lépésről-lépésre megmondom, hogy mit csinálj" tréning, és majd egyedül is meg fogod tudni oldani a könyvelésedet és az adminisztratív teendőket, akkor ne gyere, mert csalódni fogsz! Ez az időtartam arra elég, hogy tudjak adni számodra egy átfogó képet és eligazítást a jelenleg fennálló vállalkozási lehetőségekről ebben az igencsak bonyolult jogszabályi környezetben. Minden fontos témát érintünk, amit egy induló vállalkozásnak tudnia kell, és van idő az egyéni kérdéseidet is feltenni.

Ha neked már van vállalkozásod, és ezeken a kérdéseken már túl vagy, akkor neked ezt az ÚJDONSÁGOT ajánlom! 😉 Haladó tréningemen mélyebb témákat boncolgatunk, mint pl. hogy mi az a házipénztár, osztalék, tagi kölcsön stb.

Ki az a Számpatikus, aki a tréninget tartja?Fülöp Olga, a Számpatikus

Fülöp Olga vagyok, az "online bizniszek adózási szakértője". Egyébként okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelő, és ahogy egyik ügyfelem jellemzett, az “anyabarát” könyvelő. Egyik fő küldetésemnek azt tartom, hogy minden vállalkozó/vállalkozni vágyó ember számára közérthető nyelvre fordítsam le a sokszor oly bonyolultnak tűnő adózási, számviteli szabályokat. Ezért hoztam létre ezt a tréninget is, mert úgy látom, hogy rengeteg tévhit, félreértés kering a köztudatban arról, hogy hogyan is lehet szabályosan értékesíteni a termékeinket, szolgáltatásinkat. Ezáltal hatalmas veszélyek leselkednek mindazokra, akik nem körültekintően vágnak mindebbe bele. Az én mottóm, hogy legalább előzzük meg a nagyobb bajt, amíg lehetséges. Bővebben itt olvashatsz rólam.

Ok, de hol lesz és mikor?

A tréning következő időpontja: 2018. január 24., 9 h-tól kb. 12:30-ig (vagy választhatod azt is, hogy egy másik alkalommal jössz)
A tréning helyszíne: Budapest IX., Tűzoltó utca

És ha nem tudok odautazni, van más lehetőség is?

Igen! Ugyanis az első alkalomról készült egy videó felvétel, amit automatikusan megkapsz fizetés után. Így akár saját foteledből többször is megnézheted a tréninget, visszatekerheted, ha valami nem volt világos, és meghallgatnád újra. Ha az ország másik felében vagy külföldön élsz, akkor választhatod azt is, hogy csak ezt a videót kéred, de ha jössz az élő tréningre, akkor is megkapod ezt a felvételt. Így felkészültebben tudsz érkezni, ha előtte megnézed a videót, illetve már hozhatod magaddal az adott témához tartozó konkrét kérdéseidet is.

Szuper, máris jelentkezem!

Mennyibe kerül mindez?

A 2 x 1,5 órás kiscsoportos tréningen való részvétel ára bruttó 11.900 forint/fő. Ha csak a videót kéred, akkor az bruttó 7.900 forint. Az árak alanyi mentes árak!

Ha van Számpatikus kuponod, amit még nem használtál fel, akkor természetesen most megteheted. Csak annyit kell beírnod a kupon kód mezőbe, hogy SZAMPATIKUS5 (ha 5.000 Ft értékű kuponod van) vagy SZAMPATIKUS6 (ha 6.000 Ft értékű kuponod van). Megrendeléskor természetesen a neved alapján kerül ellenőrzésre, hogy valóban jogosult vagy-e a kedvezményre.

Tudod mennyi ma egy átlagos bírság? Több százezer forintnál kezdődik! Szeretnél te is nyugodtan aludni, ugye? Ne feledd, a tréning már csak ezért is megéri az árát, mert a legalapvetőbb hibákat biztosan nem fogod elkövetni! Tehát ezzel a jelentkezéssel biztosan csak nyerhetsz!

Még mindig bizonytalan vagy, hogy neked való-e?

Nem tudod eldönteni, hogy vajon megéri-e a tréning az árát, biztosan hallasz-e új infókat? Most belekukkanthatsz teljesen díjmentesen, ugyanis összevágtam a videós verzióból egy 11 perces részletet. Csak regisztrálnod kell érte itt, és már nézheted is:
http://szampatikus.hu/trening-videoreszlet/

Mit mondtak, akik már kipróbálták?

Szűcs Erzsébet véleménySzűcs Erzsébet: "Megtanultam Olgától, hogy ha valamit nagyon szeretnénk elérni nincsen lehetetlen. A tréningre kétségek között, kicsit szkeptikusan mentem el, biztos voltam benne, hogy nincs olyan vállalkozási forma, amelyben a törvényi szabályozásoknak megfelelő keretek között tudok árusítani saját készítésű termékeket az én élethelyzetemben.
Nagyon örültem, amikor kiderült, hogy vannak alternatív lehetőségek, az én konkrét helyzetemre is, figyelembe vette a lehetőségeimet, több javaslatot is tett. Ezek után már "csak" döntenem kell, és megtenni az első lépést! Köszönöm!"

Bimbó Melinda véleményBimbó Melinda, pszichologus-maganrendeles.hu: "Van könyvelőm, tisztelem és meg vagyok vele elégedve. Ha egyszer visszavonul, Olga fogja intézni a könyvelésemet (ha elvállal 🙂 ). Végtelenül alapos, lelkiismeretes, gyakorlatias, emberi és hiteles. Amit mond, értem – ez egy bölcsésznél nagy szó –, és bármilyen „hülyeséget” lehet tőle kérdezni.
Másfél éve vagyok vállalkozó, és nagyon keményen szembesültem azzal, hogy ha szeretnék talpon maradni és fejlődni, akkor nem elég a saját szakmámban jónak lenni, hanem elemi érdekem, hogy a pénzügyeimhez ne egy óvodás szintjén értsek. A könyvelőmmel való telefonbeszélgetések alatt hiába koncentrálok, mégis azt élem meg gyakran, hogy az elhangzottak fele „kipotyog az agyamból”. Nem várhatom el tőle, hogy a vállalkozással, pénzügyekkel kapcsolatos alapismereteket beleplántálja a fejembe. Ezért jelentkeztem Olga tanfolyamára, és nem csalódtam. A képzés a különböző vállalkozási formákat, ezek előnyeit, hátrányait mutatta be. Olyan volt, mint az elsősegély tanfolyamon a stabil oldalfektetés. Vállalkozást most kezdőknek kötelezővé tenném. Ha lesz folytatás – pl. arról, hogy mi az a pénztár, osztalék stb. –, én jönni fogok rá."

Kalmár Tímea - DecoMűhely, www.decomuhely.com"Azoknak ajánlom Olgát elsősorban, akik egy maximálisan hozzáértő, mindig naprakész könyvelőt keresnek, de ajánlom azoknak is, akik még csak tervezik vállalkozásuk elindítását, és megalapozottan szeretnének tájékozódni a lehetőségekről. Olga nagyon jó abban, hogy széleskörű ismereteivel minden kérdésre megadja a választ, és segít eligazodni a könyvelés és a jogszabályok útvesztőiben."

Mi történik a Jelentkezés gomb megnyomása után?

Megrendelés után a fizetési adatokat azonnal megkapod e-mailben. Fizetésre átutalással vagy Paypal-on keresztül van lehetőség, a fizetési határidő 8 nap, ezt követően a helyedet másnak adjuk át. Igyekezz, hogy benne legyél az első 10 jelentkezőben, mert utána már csak a következő időpontra tudunk helyet biztosítani.
 A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem gombra való kattintással Fülöp Olga E.V.-vel kötöd (2310 Szigetszentmiklós, Csermely utca 16., adószám: 67411854-1-33). Tájékoztatlak, hogy Fülöp Olga E.V. az ügyfelei részére a Számlázz.hu oldalán állítja ki számláit. A 2007. évi CXXVII törvény 175. § (2) bekezdés b) pontjában foglaltak figyelembevételével tudomásul veszed, hogy Fülöp Olga E.V. által kibocsájtott e-számlákat .pdf formátumban email útján kapod meg. A jelentkezéssel egyidejűleg elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.

Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat és a proforma számlát. A fizetési határidő 8 nap, ezt követően a helyedet másnak adjuk át.

Tetszik? Akkor nyomj egy lájkot vagy a Pin it gombot!