Skip to content

  • írta

 

Katásként egyedül végzed az adminisztrációdat, és szeretnéd, ha időközönként egy szakember állna a hátad mögött, aki választ adna kérdéseidre?

Van könyvelőd, de nehézkes köztetek a kommunikáció, vagy olyan mintha "kínaiul" beszélne hozzád, esetleg nagyon lassan kapsz választ a kérdéseidre?esetleges legális adómegtakarítási lehetőségekről

Egyszerűen csak kíváncsi vagy egy másodvéleményre, vagy átbeszélnéd egy független féllel a legális adómegtakarítási lehetőségeidet?

Ha igen, gyere el alábbi konzultációmra!

papírmunka

Mit is ajánlok pontosan?

Az egy órás konzultáción részletesen átbeszéljük a felmerülő kérdéseidet illetve, hogy jelenlegi vállalkozásodban milyen lehetőségeid vannak. Megnézzük azt is, hogy találunk-e olyan megoldást, amivel adó vagy járulék spórolható. Illetve egy-egy jól irányzott kérdésemmel rendszeresen fel szoktam tárni a "csontvázakat" is, amire felfedezésük után pontos útmutatót adok, hogyan lehetne azokat kijavítani. 😉

Bt-d van, és fogalmad sincs, hogy érdemes lenne-e katássá tenned azt? Vagy Kft-d van, és kíváncsi vagy, hogy minden lehetőséget kihasználtok-e? Szeretnéd tudni, hogy mit jelent a főkönyvedben egy-egy sor? Vagy csak egyszerűen van egy csomó kérdésed, amiről a könyvelődtől nem kapod meg a választ.

Ha TAO vagy KIVA adózású céged van, akkor Főkönyvi kivonatot ne felejts el hozni, mert így még pontosabb képet kaphatunk céged állapotáról!

Bababarát irodaMindezt péntek délelőttönként egy belvárosi helyszínen, a Boráros térhez közel, tehát tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető.

FIGYELEM!

Már Skype-on is elérhető! Tehát ha nem tudsz vagy nem akarsz utazni, akkor akár a kényelmes foteledből is lebonyolíthatjuk a konzultációt. Ebben az esetben csak annyi a különbség, hogy az időpont egyeztetése után mindenképpen utalással kell majd kiegyenlítened a számlát.

Már kétszemélyes konzultációra is van lehetőség! Ha hoznád magaddal a párodat vagy akár egy leendő üzlettársat, akkor ezt is megteheted, mégsem kell dupla árat fizetnetek. Részletekért görgess lentebb!

Mit kapsz még a konzultáció mellé?

  • az első konzultációhoz jár egy 10.000 Ft értékű kupon, amit bármely másik magasabb értékű szolgáltatásunk igénybe vételekor felhasználhatsz, akár a Számtechnikusnál is beválthatod.

Mennyibe kerül mindez és milyen lehetőségek vannak?

Egyéni konzultációKétszemélyes konzultáció
- 1 órás konzultáció személyesen vagy Skype-on
- 10.000 Ft értékű kupon
- 1 órás konzultáció személyesen vagy Skype-on
- 2 db 10.000 Ft értékű kupon
20.000 Ft30.000 Ft

(Az árak alanyi mentes árak, áfát nem tartalmaznak!)

Ne feledd, ez a tudatos vállalkozók jövőbeni befektetése, mellyel rengeteg idegeskedés, fejtörés és adó spórolható meg!

Mit mond, aki már kipróbálta a konzultációt?

Schreiner BalázsSchreiner Balázs, nyomtassolcson.hu

Németh CsabaNémeth Csaba, közös képviselő

Aranyiné Eszter véleménye

Fazekasné Dávida ZsuzsannaFazekasné Dávida Zsuzsanna, ruhajavító és erdész

Hogyan történik az időpontfoglalás?

Az alsó két gomb közül válaszd ki, hogy személyes vagy Skype konzultációt szeretnél. Kattintás után átnavigál a rendszer az időpontfoglaláshoz, ahol a bal oldalon keresd meg az egyéni vagy kétszemélyes konzultáció (Vállalkozó vagyok) jelölést, majd annak kiválasztása után nyomj a tovább gombra, és húzd be a naptárba a számodra alkalmas szabad időpontra. A jelentkezéssel egyidejűleg elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.

 Jelentkezz azonnal a konzultációra itt: