14 Már

 

Van már vállalkozásod, és szeretnéd, ha több segítséget kapnál a könyvelődtől, vagy egyszerűen csak úgy érzed, nem azt kapod tőle, amit elvárnál?

Nincs köztetek folyamatos kommunikáció, nem kapsz időben információkat a közelgő határidőkről, befizetendő adókról és az esetleges legális adómegtakarítási lehetőségekről

Sokszor olyan mintha "kínaiul" beszélne hozzád, te meg csak bólogatsz mert már a második mondatánál elveszítetted a fonalat?

Ha igen, gyere el alábbi konzultációmra!

papírmunka

Mit is ajánlok pontosan?

Az egy órás konzultáción részletesen átbeszéljük, hogy jelenlegi vállalkozásodban milyen lehetőségeid vannak, megnézzük találunk-e olyan megoldást, amivel adó vagy járulék spórolható. Illetve felteheted minden olyan kérdésedet, amit könyvelődnek most nem tudsz, vagy amire nem tud válaszolni.

Bt-d van, és fogalmad sincs, hogy érdemes lenne-e katássá tenned azt? Vagy Kft-d van, és kíváncsi vagy, hogy minden lehetőséget kihasználtok-e? Szeretnéd tudni, hogy mit jelent a főkönyvedben egy-egy sor? Vagy csak egyszerűen van egy csomó kérdésed, amiről a könyvelődtől nem kapod meg a választ.

Főkönyvi kivonatot ne felejts el hozni (2017. év végi is megteszi, ha frissebbet esetleg nem kapnál), mert így még pontosabb képet kaphatunk céged állapotáról!

Bababarát irodaMindezt péntek délelőttönként egy belvárosi helyszínen, a Boráros térhez közel, tehát tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető.

FIGYELEM!

Már Skype-on is elérhető! Tehát ha nem tudsz vagy nem akarsz utazni, akkor akár a kényelmes foteledből is lebonyolíthatjuk a konzultációt. Ebben az esetben csak annyi a különbség, hogy az időpont egyeztetése után mindenképpen utalással kell majd kiegyenlítened a számlát.

Már kétszemélyes konzultációra is van lehetőség! Ha hoznád magaddal a párodat vagy akár egy leendő üzlettársat, akkor ezt is megteheted, mégsem kell dupla árat fizetnetek. Részletekért görgess lentebb!

Mit kapsz még a konzultáció mellé?

  • az első konzultációhoz jár egy 8.000 Ft értékű kupon, amit bármely másik magasabb értékű szolgáltatásunk igénybe vételekor felhasználhatsz, akár a Számtechnikusnál is beválthatod.

Mennyibe kerül mindez és milyen lehetőségek vannak?

Egyéni konzultációKétszemélyes konzultáció
- 1 órás konzultáció személyesen vagy Skype-on
- 8.000 Ft értékű kupon
- 1 órás konzultáció személyesen vagy Skype-on
- 2 db 8.000 Ft értékű kupon
16.000 Ft24.000 Ft

(Az árak alanyi mentes árak, áfát nem tartalmaznak!)

Ne feledd, ez a tudatos vállalkozók jövőbeni befektetése, mellyel rengeteg idegeskedés, fejtörés és adó spórolható meg!

Mit mond, aki már kipróbálta a konzultációt?

Aranyiné Eszter véleménye

Hogyan történik az időpontfoglalás?

Az alsó két gomb közül válaszd ki, hogy személyes vagy Skype konzultációt szeretnél. Kattintás után átnavigál a rendszer az időpontfoglaláshoz, ahol a bal oldalon keresd meg az egyéni vagy kétszemélyes konzultáció (Vállalkozó vagyok) jelölést, majd annak kiválasztása után nyomj a tovább gombra, és húzd be a naptárba a számodra alkalmas szabad időpontra. A jelentkezéssel egyidejűleg elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.

 Jelentkezz azonnal a konzultációra itt: