logo_2016
Nagy kék kérdőjel

 

Katás vállalkozásod van, és úgy hallottad nem is kell könyvelő hozzá, tehát magadnak intézed a dolgokat?

Biztos vagy benne, hogy minden bejelentőlapot és bevallást helyesen és időben beküldtél? Vagy már teljesen elvesztél a tennivalók és jogszabályok tengerében, és jól jönne egy kis segítség?

Akkor neked pont erre a „cheklistára” van szükséged!
KATA téma

„Olga katás cheklistája” egy pipálható ellenőrző lista, amiből megtudod, hogy katásként pontosan milyen bejelentőlapokat és bevallásokat kell kitöltened, akár egyéni vállalkozásod, akár betéti társaságod van.

Hogyan kapod meg a cheklistát?

Fizetés után 1 napon belül e-mailben küldjük számodra a .pdf formátumú listát.

 

Oké, de mennyibe kerül mindez?

 

A cheklista ára mindössze 1.990 Ft (az ár alanyi mentes).

Amennyiben mégse szeretnéd megszerezni ezt a mankót, az alábbi veszélyeknek teszed ki magad:

– felesleges gyomorgörcsnek, hogy az adóhatóság lecsapjon rád

– és kockázatnak, hogy több százezres/milliós bírságokat szabjanak ki rád, csak azért mert 1-2 bevallást/bejelentést elmulasztottál beküldeni,

– vagy pedig indokolatlanul sok pénzt fogsz fizetni más könyvelőnek, hogy megtudd milyen teendőid is lettek volna.

A választás a te kezedben van!

Ha nem érkezne meg a visszaigazoló e-mail előbb ellenőrizd kérlek a Spam és Promóciók mappádat (különösen ha Gmail-es címed van). Ha ott találod a levelemet, ne feledd átrakni az "Elsődleges" fülre! Ha még ezek után se találod, akkor nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot a weboldalamon található elérhetőségek valamelyikén.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem gombra való kattintással az EDOL-SZÁM Kft-vel kötöd (1211 Budapest, Kossuth Lajos utca 66., adószám: 23567234-1-43). Tájékoztatlak, hogy az EDOL-SZÁM Kft az ügyfelei részére a szamlazz.hu oldalán állítja ki számláit. A 2007. évi CXXVII törvény 175. § (2) bekezdés b) pontjában foglaltak figyelembevételével tudomásul veszed, hogy az EDOL-SZÁM Kft által kibocsájtott e-számlákat .pdf formátumban email útján kapod meg. A jelentkezéssel egyidejűleg elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket. Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő 8 nap, ezt követően megrendelésedet töröljük.