logo_2016

Magyar kisvállalkozásod van, és úgy érzed, hogy káosz a számlázásod?

Fogalmad sincs, hogy vajon jól töltöd-e ki a számláidat, vagy vannak olyan hibák, amiket egy adóellenőrzésnél már nem néznének el neked?

Ha már megfordult a fejedben, hogy szeretnél teljesen pontosan és helyesen számlázni, akkor az alábbi tanfolyam pont neked szól!

Miről szól ez az új tanfolyam? Nem csak elmélet, hanem sok-sok technikai részlet arról, hogyan csináld!


Tisztázzuk!
nem a te hibád, hogy nem tudsz számlázni,
hiszen senki se tanított meg rá!

Mindegy, hogy csak most kezdtél el vállalkozni vagy már régi motorosnak számítasz. Ugyanis a számlázást sajnos sehol sem tanítják meg a vállalkozóknak. Általában érzésre, minták alapján, a könyvelőktől kapott ilyen-olyan információk alapján csinálja mindenki.

Az, hogy az iskolában nem tanítják, azt még valahol meg is értem, de hogy az állam semmiféle képzéshez sem köti a vállalkozóvá válást, az szerintem igenis baj. Pont azért, mert sokan még a legalapvetőbb szabályokkal sincsenek tisztában, ami utána egy adóellenőrzés folyamán sajnos óriási bírságolási alapot jelent.

Ne fogadjuk ezt el, tegyünk ellene közösen!

Sajnos a jogalkotó az első perctől kezdődően elvárja, hogy laikusok az áfa törvényből bogarásszák ki önmaguk, hogyan is kellene helyesen kitölteni egy számlát.

De ha már nem adnak egy „használati útmutatót”,

akkor hagy segítsek neked én!

Megbízási jogviszony

Mi is ez az újdonság?

Ez az első magyar kisvállalkozásokra szabott számlázási kurzus. Egy olyan 1 hónapos online tanfolyamot ajánlok most neked, ahol nem csak elméletben ismerheted meg a számlázás részletszabályait, hanem interaktív videókon keresztül mutatom be lépésről-lépésre hogyan csináld helyesen, hogy biztosan ne büntessen meg később a NAV amiatt, mert valami apróságot elrontottál a kitöltés során! Mindent megtudhatsz az e-számláktól és nyugtáktól kezdve, az online számla adatszolgáltatáson keresztül, egészen odáig, hogy hogyan töltsd ki a különféle esetekben (előre-utólag számlázás, készpénz-utánvét-utalás-PayPal stb.) a számláidat.

Mindezt semmiképpen sem „könyvelő”, hanem emberi, érthető nyelven kapod meg tőlem konkrét gyakorlati példákkal illusztrálva! Ahogy azt már tőlem megszokhattad. 😉

Ugye örülnél,

számlázós tanfolyam
 • ha büntetés mentes adminisztrációval büszkélkedhetnél,
 • és végre nyugodt lehetnél afelől, hogy az általad kiállított számlákon a jövőben már nem találhat fogást az adóhatóság,
 • ha pár napon belül közérthető választ kapnál a leckékhez kapcsolódóan felmerülő kérdéseidre,
 • ha tévhitek és városi legendák helyett biztosan tudnád, hogy egy megbízható tanácsadótól fogsz választ kapni, aki egyébként 12 éve könyvelőként dolgozó gyakorlati szakember,
 • ha mindezen felül még személyesen ő nézné át a jelenlegi számlázási gyakorlatodat is, és fogná a kezedet?

Hogyan fogod elérni a leckéket?

A Számlázós tanfolyam egy 1 hónapos online tanfolyam, ami május 21-én kezdődik. Ez idő alatt heti 3 alkalommal (kedden, csütörtökön és szombaton) jelennek meg a leckék a tanfolyam zárt felületén (többnyire videó formátumban). Ezeket bármikor újranézheted, és még a tanfolyam vége után is 1 hónapig be fogsz tudni lépni a felületre saját felhasználóneveddel és jelszavaddal, ezután viszont törlésre kerülnek a belépési adatok.

Az online tanfolyam hatalmas előnye, hogy időben nem kell senkihez sem alkalmazkodnod és nem kell feleslegesen utaznod! Az irodádból vagy otthoni kényelmes karosszékedből tanulhatsz. Saját időbeosztásodnak megfelelően haladhatsz a leckékkel, vagyis amikor van fél órád, akkor belépsz és meghallgatod, letöltöd az aktuális tananyagot. Ha valami nem világos, bármikor vissza tudod hallgatni az anyagot, és még kérdezhetsz is! Hát nem fantasztikus?

Ha pedig szeretnél személyes segítséget is igénybe venni, akkor válaszd a „Számlázó VIP csomagot”, amiben 1 h Skype konzultáció is található! Ezzel akár a tanfolyam ideje alatt is élhetsz, vagy legkésőbb a végétől számított 2 hónapon belül foglalhatsz időpontot. Ez egy teljesen a te személyedre szabott alkalom, ahol képernyő-megosztással megmutathatod a jelenlegi gyakorlatodat, és átbeszélhetjük a megmaradt aktuális kérdéseidet is.

SZJA bevallás

Jelentkezési határidő: 2024. május 16. 21:00

Ki az a Számpatikus, akitől tanulni fogsz?

Fülöp Olga vagyok, az „online bizniszek adózási szakértője”. Egyébként okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelő, és ahogy egyik ügyfelem jellemzett, az „anyabarát” könyvelő. Egyik fő küldetésemnek azt tartom, hogy mindenki számára közérthető nyelvre fordítsam le a sokszor oly bonyolultnak tűnő adózási, számviteli szabályokat. Ezért hoztam létre saját kezűleg ezt a tanfolyamot is, mert úgy látom, hogy a magyar mikrovállalkozások fel sem mérik mekkora veszélynek teszik ki magukat azáltal, hogy nem tudnak helyesen számlázni, és akkor legalább előzzük meg a nagyobb bajt. Bővebben itt olvashatsz rólam.

Fülöp Olga, a Számpatikus

Itt láthattál előadni:

Mit mondtak, akik már kipróbálták?

Bótáné Kádas Ella

Bótáné Kádas Ella, kineziológus, www.kineziologuseger.hu

„Nagyon örülök, hogy részt vettem a logikusan felépített és nagyon hasznos online Számlázós tanfolyamon.
Olga többek között nagyon jó abban, hogy a száraz, nehezen értelmezhető információkat érthetően megfogalmazva adja át.
Jól követhetők voltak a példák és a szemléltető anyagok is.
Olga tanfolyama részletes rálátást adott nekem erre a területre, így magabiztosabban tudom használni a számlázó programot is.
Nagyon hálás vagyok neki azért is, hogy a közben felmerülő kérdéseimre is azonnali és kielégítő választ adott.
Jó szívvel ajánlom Olgát szakértelme, segítőkészsége és szimpatikus egyénisége miatt azoknak, akiknek hiteles és naprakész ismeretekre van szükségük a könyvelés és a kisadózás területén.”

Damina Anikó, könyvelő

Bevallom leginkább a családomban lévő vállalkozóknak szerettem volna hasznos időtöltést, tanulást nyújtani ezzel, többek között pályakezdő Fiamnak, aki rengeteg dolgot tanult az iskolában, de az alapvető számlázási kérdésekkel sem volt tisztában. Vele együtt, én is végig néztem valamennyi leckét. Csak gratulálni tudok, annyira hasznos volt a 12 részből álló sorozat! Sőt, azóta már néhány vizuálisabb ügyfelemnek is mutattam egy-egy részt aktuálisan, amikor nem volt képben valamilyen számlázással kapcsolatos témában.
Szuperül bemutatja a tanfolyam a kézi és a számlázó programmal történő számlázást, a nyugták használatával kapcsolatban is helyre teszi a dolgokat, a sokaknál problémát jelentő bankkártyás és utánvétes számlázást is elsajátíthatják, sőt a sok vállalkozónál „nagy mumus” előleg és végszámla készítésére és kezelésére is választ kaphatnak, a folyamatos teljesítésű ügyletek és a devizás számlázás szintén érthetően, gyakorlatiasan megtanulható!
Az idei évben nagy kihívást jelentett az online adatszolgáltatási kötelezettség. A regisztráció, a kézi számlák felrögzítése, és a számlázó programok használata, bejelentése szintén úgy került bemutatásra, hogy azt bárki megértheti, és a gyakorlatban is végig tudja ezt vinni!
Rengetegszer érzem a munkám során, hogy a vállalkozóknak feltétlenül részt kellene venniük a vállalkozás indításakor egy „gyorstalpaló”-n, ami a vállalkozások gyakorlati adminisztrációs feladatairól, és a vállalkozás működéséről, továbbá a mindennapokban előforduló adózási, számlázási, ügyintézési feladatokról szólna! Ennek feltétlenül része lenne egy ilyen „számlázós” sorozat is, mert sajnos sokan nagyon nehezen tudnak a számlázási feladatokkal, az esetlegesen felmerülő számlázási kihívásokkal megbirkózni, hiszen ezt nagyon kevés helyen tanítják, pedig véleményem szerint elengedhetetlen.

Vélemény Emese

Kucsera-Kubát Julianna, szintén könyvelő 😉

„Gyakorló könyvelőként vágtam bele a tanfolyamba, mert hiába vagyok aktív felhasználója több számlázó programnak, a  január 1-jét követő újabb változások miatt úgy éreztem, hogy érdemes frissítenem tudásomat. Olgát rég ismerem, mindenki számára, köznyelvre lefordított szakmai blogját sokszor felkeresem, ha elbizonytalanodom a törvények jogi útvesztőjében. Számlázós tanfolyamban sem csalódtam – érthetően, tömören, de mégis teljes alapossággal jártuk körbe a különböző témákat. A videók színvonala ugyanolyan megbízható, mint bármelyik cikk, amit a Számpatikus oldalán olvashatunk. A tanfolyamot mindenkinek ajánlom, nemcsak kezdő vállalkozóknak, hanem mindenkinek, aki számlázik – legyen az katás egyéni vállalkozó vagy könyvelő – ez a tudás mindenki számára hasznos lesz.”

Tudod mennyi ma egy átlagos bírság?

Több százezer forintnál kezdődik!

Szeretnél te is nyugodtan aludni, ugye?

Ne feledd, az oktatóanyag már csak ezért is megéri az árát, arról nem is beszélve, hogy még a bírságokat is megspórolod! Tehát ezzel a tanfolyammal biztosan csak nyerhetsz, hisz soha nem tudhatod mikor kapsz egy ellenőrzést az adóhatóságtól.

Amennyiben mégsem a Számlázós tanfolyam mellett döntesz:

A választás a te kezedben van!

Neked szól ez a tanfolyam, ha megtalálod magad ezen a listán:

– egyéni vállalkozó vagy, esetleg mikro céged van, és saját magad állítod ki a számláidat,

– irodavezető vagy számlázási asszisztens vagy egy kisebb cégnél

titkárnő

Nem garantálja viszont a fenti előnyöket ez a tanfolyam annak, aki:

– utálja a számlázás körüli mindenféle macerát, és teljes mértékben csak nyűg számára az adminisztráció,

– nem maga végzi ezeket a teendőket a vállalkozásában (TIPP: nevezd be a tanfolyamra azt az embert, akinek kiszervezted a számlázást, biztosan hálás lesz érte!),

– még számlázó programot vagy számlatömböt se látott életében (neki inkább az Alapozó tréningemre érdemes beneveznie).

LÁSSUK A TANFOLYAM TARTALMÁT ÉS ÁRÁT!

Számlázós tanfolyam

29 990  Ft (alanyi mentes)
 • 12 db lecke 1 hónapon át
 • képernyővideók, PDF-ek, hasznos linkek
 • folyamatos kérdezési lehetőség a leckékkel kapcsolatban

Számlázó VIP tanfolyam

44 990  Ft (alanyi mentes)
 • 12 db lecke 1 hónapon át
 • képernyővideók, PDF-ek, hasznos linkek
 • folyamatos kérdezési lehetőség a leckékkel kapcsolatban
 • 1 óra Skype konzultáció, ahol privát kérdéseidet
  beszéljük át

Mi történik a Jelentkezés gomb megnyomása után?

Megrendelés után a fizetési adatokat azonnal megkapod e-mailben. Fizetésre csak átutalással van lehetőség. A fizetési határidő 3 nap (tehát jelentkezz időben, hogy nehogy lemaradj az első leckékről!), ezt követően a helyedet másnak adjuk át.

Jelentkezési határidő: 2024. május 16. 21:00

Kattints és rendeld meg most!

Ha nem érkezne meg a visszaigazoló e-mail előbb ellenőrizd kérlek a Spam és Promóciók mappádat (különösen ha Gmail-es címed van). Ha ott találod a levelemet, ne feledd átrakni az "Elsődleges" fülre! Ha még ezek után se találod, akkor nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot a weboldalamon található elérhetőségek valamelyikén.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az „Igen, megrendelem!” gombra való kattintással az EDOL-SZÁM Kft-vel kötöd (1211 Budapest, Kossuth Lajos utca 66., adószám: 23567234-1-43). Tájékoztatlak, hogy az EDOL-SZÁM Kft az ügyfelei részére a Számlázz.hu oldalán állítja ki számláit. A 2007. évi CXXVII törvény 175. § (2) bekezdés b) pontjában foglaltak figyelembevételével tudomásul veszed, hogy az EDOL-SZÁM Kft által kibocsájtott e-számlákat .pdf formátumban email útján kapod meg. A jelentkezéssel egyidejűleg elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.

Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő 3 nap, ezt követően ha nem történik meg a fizetés, rendelésed törlése kerül, és a helyedet másnak adjuk át.