logo_2016

Vállalkozó vagy

és segítségre van szükséged?

Fülöp Olga, a Számpatikus

Katásként vagy átalányadózóként egyedül végzed az adminisztrációdat, és szeretnéd azért, ha időközönként egy szakember állna a hátad mögött, aki segít vagy épp választ ad a kérdéseidre?

Van könyvelőd, de nehézkes köztetek a kommunikáció, vagy olyan mintha „kínaiul” beszélne hozzád, esetleg nagyon lassan kapsz választ a kérdéseidre?

Egyszerűen csak kíváncsi vagy egy másodvéleményre, vagy átbeszélnéd egy független féllel a legális adómegtakarítási lehetőségeidet?

Ha igen, gyere el alábbi konzultációmra!

Mit is ajánlok pontosan?

Az 1 (egy) órás konzultáción részletesen átbeszéljük a felmerülő kérdéseidet illetve, hogy jelenlegi vállalkozásodban milyen lehetőségeid vannak. Megnézzük azt is, hogy találunk-e olyan megoldást, amivel adó vagy járulék spórolható. Illetve egy-egy jól irányzott kérdésemmel rendszeresen fel szoktam tárni a „csontvázakat” is, amire felfedezésük után pontos útmutatót adok, hogyan lehetne azokat kijavítani. 😉

EV-d van, és fogalmad sincs, hogy mi legyen vele a kata után? Vagy Kft-d van, és kíváncsi vagy, hogy minden legális lehetőséget kihasználtok-e? Szeretnéd tudni, hogy mit jelent a főkönyvedben egy-egy sor? Vagy csak egyszerűen van egy csomó kérdésed, amiről a könyvelődtől nem kapod meg a választ.

Ha TAO vagy KIVA adózási módban van a céged, akkor főkönyvi kivonatot ne felejts el hozni, mert így még pontosabb képet kaphatunk a jelenlegi állapotokról!

Mindezt vagy személyes találkozó formájában péntek délelőttönként egy belvárosi helyszínen, a Boráros térhez közel, ami tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető.

Vagy Skype-on keresztül is lebonyolíthatjuk a konzultációt kedden vagy szerdán délutánonként, amihez nem kell utazni, hanem akár a kényelmes foteledből beszélgethetünk. Ebben az esetben csak annyi a különbség, hogy az időpont egyeztetése után mindenképpen utalással kell majd kiegyenlítened a díjamat.

FIGYELEM!

Már kétszemélyes konzultációra is van lehetőség! Ha hoznád magaddal a párodat vagy akár egy leendő üzlettársat, akkor ezt is megteheted, mégsem kell dupla árat fizetnetek. Részletekért görgess lentebb!

ÚJDONSÁG!

Skype konzultáció esetén 10.000 Ft-os felár ellenében akár extra időpontok foglalására is van lehetőség a naptáramban. Ez azt jelenti, hogy reggel 7 és 8:30 között, illetve akár este 17 és 19 óra között is elérhető vagyok a keddi és szerdai napokon.

Megbízási jogviszony

Mit kapsz még a konzultáció mellé?

  • az első konzultációhoz jár egy 15.000 Ft értékű kupon, amit bármely másik magasabb értékű szolgáltatásunk igénybe vételekor felhasználhatsz, akár a Számtechnikusnál is beválthatod.

Mennyibe kerül mindez és milyen lehetőségek vannak?

Egyéni konzultáció

30.000 Ft (alanyi mentes)
  • 1 órás konzultáció személyesen vagy Skype-on
  • 15.000 Ft értékű kupon

Kétszemélyes konzultáció

45.000 Ft (alanyi mentes)
  • 1 órás konzultáció személyesen vagy Skype-on
  • 2 db 15.000 Ft értékű kupon

Mit mondtak, akik már kipróbálták?

Németh Csaba

Németh Csaba, közös képviselő

Aranyiné Eszter véleménye
Fazekasné Dávida Zsuzsanna

Hogyan történik az időpontfoglalás?

Az alsó gombok közül tudsz választani, hogy személyes vagy Skype konzultációt szeretnél, esetleg extra időpontra foglalnál hozzám. Kattintás után átnavigál az oldal az időpontfoglaló rendszerembe, ahol keresd meg az egyéni vagy kétszemélyes konzultáció (Vállalkozó vagyok) jelölést, majd annak kiválasztása után nyomj a tovább gombra, és válaszd ki a naptárban a számodra alkalmas szabad időpontot. A jelentkezéssel egyidejűleg elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.

Skype konzultáció esetén 10.000 Ft-os felár ellenében akár extra időpontok foglalására is van lehetőség a naptáramban. Ez azt jelenti, hogy reggel 7 és 8:30 között, illetve akár este 17 és 19 óra között is elérhető vagyok a keddi és szerdai napokon.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a „Foglalás véglegesítése” gombra való kattintással Fülöp Olga E.V.-vel kötöd (1211 Budapest, Kossuth Lajos utca 66., adószám: 67411854-1-43). Tájékoztatlak, hogy Fülöp Olga E.V. az ügyfelei részére a Billingo oldalán állítja ki számláit. A 2007. évi CXXVII törvény 175. § (2) bekezdés b) pontjában foglaltak figyelembevételével tudomásul veszed, hogy a Fülöp Olga E.V. által kibocsájtott e-számlákat .pdf formátumban email útján kapod meg. A jelentkezéssel egyidejűleg elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.

Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő 8 nap, ezt követően ha nem történik meg a fizetés, rendelésed törlése kerül, és a helyedet másnak adjuk át.