Vélemények

“Szeretném elárulni azt a titkot, hogy amikor könyvelőt kerestem, és rátaláltam az EDOL-SZÁM Kft-re voltak kétségeim, hiszen ez egy eléggé bizalmi feladat. Örömmel jelentem ki, hogy az összes kétségem elszállt, és akár vakon is megbíznék a könyvelőmben. Szerencsémre nem csak egy könyvelőt ismertem meg, hanem egy embert, egy barátot, akire szinte bármikor számíthatok. Őszinte meggyőződésem, hogy rátaláltam egy olyan társra az üzleti életben, aki lehetővé teszi, illetve nagyban segíti a boldogulásomat ebben a rohanó világban. Gyors, pontos, figyelmes és nem utolsó sorban tájékozott és naprakész. Remélem sikerült megkönnyítenem a döntését! Ha egy kiváló könyvelőt keres, akkor ön is megtalálja azt, ami nekem már sikerült.”

Kardos Attila, Color Bau Hungary Kft

 

“Bevallom, az első könyvelőváltásomnál én is mint mindenki, először nagyon bizalmatlan voltam. De szerencsére gyorsan bebizonyosodott, hogy jól választottam. Olga mindig jóval idő előtt felhívja figyelmemet az aktuális határidőkre, a legális adómegtakarítási lehetőségekre, a cég aktuális helyzetére, így nem következő év elején kell szembesülnöm az eredményünkkel.”

Barta Orsolya, B-Terv Cafe

 

“Számomra fontos volt, hogy alapos, precíz és segítőkész könyvelőm legyen. Sikerült is ilyet találnom, hisz tőle mindig választ kapok, bármilyen kérdéssel is keressem meg. Nyugodtan alszom, mert tudom, a pénzügyeim jó kezekben vannak.”

Kilián Miklós, Kilián és Társa Bt

 

“Maximálisan megbízható könyvelő, nála jobbat keresve sem találhattam volna. Nagyon rendes, és igazán lelkiismeretesen kezeli a dolgaimat.”

Nagy Zoltán e.v.

 

“Azoknak ajánlom Olgát elsősorban, akiknek már van elképzelésük, hogy mit szeretnének vállalkozni, de még bizonytalanok az indulásban. Olga helyre teszi a dolgokat, mindent elmagyaráz. A földrajzi távolság miatt a skype konzultációt vettem igénybe, de olyan közvetlen volt a megbeszélésünk, mintha ott ülnénk egymással szemben és már évek óta ismernénk egymást. Bármilyen kérdéssel fordultam Olgához, mindenre választ kaptam. Amire azonnal nem tudott válaszolni, annak utánajárt és másnap e-mailben megkaptam rá a választ.
Olga különösen jó az online vállalkozásokkal kapcsolatos adózási ismeretek és jogszabályok Neibauer Krisztina véleményútvesztőjében való eligazításban. Naprakész tudással rendelkezik, ebből is látszik, hogy folyamatosan képezi magát. Nagyon örülök, hogy rátaláltam és mindenkinek szívből ajánlom őt!”

Neibauer Krisztina, Siklós

 

“Olgához úgy mentem oda, hogy fogalmam sem volt a könyvelésről. Mindent elmagyarázott, felhívta a figyelmem arra, hogy mikor mit kell tennem. Sokat dr. Kővári Elvirasegített, hogy egyéni vállalkozóként hogyan kezdjek neki a saját adminisztratív kötelezettségeim teljesítésének. Skype-konzultáció keretében is meg tudtunk mindent beszélni, minden kérdésemre választ kaptam.”

dr. Kővári Elvira, tervariaciok.blog.hu

 

“Kezdőként, vállalkozás indítása előtt szerettem volna felmérni lehetőségeimet. Olgától pontosan azt kaptam, amit szerettem volna, jól összeszedetten, érthetően, az alapoktól elmagyarázva. Sok hasznos tippet és tanácsot kaptam, ami alapján el tudok indulni a tervezéssel, mit hogyan érdemes csinálni, mire kell ügyelni. Mindenképpen ajánlom azoknak, akiknek tanácsra vagy akár felkészült szakmai segítségre van szükségük.”

B. Krisztina, Budapest

 

“A közel tíz éves múltbéli cégvezetői tapasztalataim ellenére, a megfelelő vállalkozási forma megválasztása előtt szükségét éreztem felülvizsgálni az aktuális járulék- és adószabályok hatását az egyes lehetséges vállalkozási formákban várható tevékenységre, illetve a költség és nyereség elszámolásra. Olga felkészülten érkezett a személyes konzultácóra, így tárgyszerűen át tudtuk venni a problémám megoldási lehetőségeit. A kérdéseimre kielégítő válaszokat kaptam, sőt ezen felül praktikus segédleteket, például a pénzügyi terv elkészítéséhez, vagy a későbbi cash-flow kimutatásokhoz. Olgából sugárzik a szakma iránti elkötelezettsége, és az ügyfél-orientáltság. Induló vállalkozásoknak csak ajánlani tudom. (Könyvelőirodákkal való tapasztalataim alapján is mondhatom – „Addig hajlítsd a fát, amíg fiatal!”)”

Pankó Ferenc, Esztergom

 

“Teljesen kezdő vállalkozóként vettem igénybe Olga szolgáltatását, aki kedves volt, szimpatikus, abszolút felkészült és segítőkész. Teljesen képben volt a lehetőségeimmel, jogszabályokkal, hogy milyen formában lenne a legjobb most vállalkozást indítanom és hogyan, azon a területen amit kiválasztottam. Elmondta a különböző lehetőségek előnyeit, hátrányait, sok hasznos információkat kaptam. Mivel hasonló élethelyzetben van mint én, két pici gyerekkel, még inkább úgy éreztem tisztában van a lehetőségeimmel és korlátaimmal. Még egy-két kérdésemnek utána is járt, ami a beszélgetésben felmerült és már másnap el is küldte a részletes válaszokat e-mailben. Nagyon elégedett voltam, mindenképpen ajánlom Őt minden kezdő vállalkozónak, főképp kisgyerekes anyukáknak (gyerekek mellett, után vállalkozóknak).”

Tuba-Tegzes Tímea e.v., otthon-diszites.hu

 

 “Azoknak ajánlom Olgát elsősorban, akik kisgyermek mellett kívánnak vállalkozásba kezdeni, mivel édesanyaként tökéletesen átlátja és megérti a helyzetünket. Határozott elképzeléseim voltak arról, hogy mivel szeretnék foglalkozni, csak éppen azt nem tudtam, hogy ez milyen formában valósítható meg. Teljesen elvesztem a különböző vállalkozás típusok és adózások között. Eredetileg azért fordultam Olgához, mert a Bt. alapítást láttam megoldásként, és mint kiderült egyéni vállalkozásként is tökéletesen működőképes az elképzelésem. Amit én teljesen kilátástalannak gondoltam, Ő egy suhintással megoldotta képzeletbeli varázspálcájával.”

Hadobás Melinda, Budapest

 

“Már nem kezdőként, de egy új tevékenység elindításával kapcsolatosan vettem igénybe Olga szolgáltatását. A telefonos kapcsolatfelvétel és időpont egyeztetés számomra nagyon hatékony és gördülékeny volt. A megbeszélt időpontban lezajlott a találkozó, minden kérdésemre választ kaptam, sőt még olyanokra is amit nem kérdeztem, de nagyon fontos a jó döntés meghozatalához. Olgát szimpatikusnak, felkészültnek tartom, az általa adott cash-flow kimutatást, pénzügyi terv sablont és a céges költségek gyűjteményét nagyon hasznosnak találom. A megbeszélésen két további dokumentum küldését vállalta, amit rövid időn belül meg is kaptam. Nagyon hasznos információkkal szolgál a vállalkozás előtt állóknak. Mindenképpen ajánlom nekik.”

H. Éva, Budapest

 

“Az időpont egyeztetés, gyorsan, gördülékenyen zajlott. Olga nagyon kedves, felkészült. Minden kérdésemre választ kaptam, rengeteg jó ötlettel gazdagodtam, amit biztosan kamatoztatni tudok majd az induló vállalkozásunkban. A második konzultáció előtt e-mailban tartottuk a kapcsolatot, ahol szintén feltehettem az időközben felmerülő kérdéseimet. Vállalkozás előtt állóknak kötelező, csak ajánlani tudom!”

J. Timi, Vác

 

“Az én helyzetem kissé szokatlan volt, mert egy meglévő, ezidáig vegetáló vállalkozást szeretnék fejleszteni. Ehhez úgy gondoltam, átalakulás szükséges, legyen Kft. a Bt.-ből. Olga szakértelmét ezzel az alap gondolattal vetem igénybe. A tanácsadás alatt viszont olyan információkat kaptam, melyek alapjaiban változtatták meg a cég fejlesztésről szóló elképzelésemet. Marad a Bt., KATA-t választom és így előre tervezhetőek a fizetendő költségek, ráadásul az átalakulás költségét is megspóroltam, és a Kft.-hez szükséges törzstőke sem lett volna egy kis tétel. 🙂 Olga a tanácsadás alkalmával  így !milliókat! spórolt nekem és azt az időt is megkaptam ajándékba, melyet az átalakulásra kellett volna fordítanom! Ezek után szerintem egyértelmű, miért érdemes Olgához fordulni könyveléssel, pénzügyekkel, üzlet és cégvezetéssel kapcsolatban. :)”

Boros Zoltán, Budapest

 

“Olga lenyűgözött szakmai naprakészségével, és főleg azzal, ahogy az első találkozóra felkészült.  Előre nyomtatott papírokat kaptam tőle, ahol példák alapján elmagyarázta a legalapvetőbb dolgokat, amiket egy vállalkozás indítása előtt tudni kell. Kimondatlan kérdéseimre is választ kaptam, az alapoktól vette végig a lehetőségeimet. Az alapos megbeszélés végére meggyőződésemmé vált, hogy Olga kiválóan érti a dolgát, és őt fogom megbízni a könyveléssel. Nála jó kezekben tudom a vállalkozásomat, és megnyugtat, hogy csak a saját szakmám minél magasabb szinten való űzésével kell foglalkoznom, nem kell könyvelési kérdésekkel is időt töltenem.”

Sólyom Ágnes e.v., www.parharmonia.hu

 

“A 1,5 órás találkozó alatt lényegében minden kérdésemre választ kaptam, azokra is, amik még meg sem fogalmazódtak bennem. Olga szakmailag nagyon felkészült, és nem pusztán elméletben, hanem életszerű, gyakorlati tapasztalatokkal felvértezett szakértő. Mindamellett nagyon segítőkész és kedves, öröm Vele dolgozni. “

Vámos Veronika, Göd

 

“Azoknak ajánlom Olgát elsősorban, akiknek van már valamilyen elképzelésük arról, hogy mit is szeretnének vállalkozni, de nem tudják merre induljanak. Olga sok jó ötlettel és tanáccsal tud szolgálni, ami segít az első lépések megtételében, a tisztán látásban és ezzel együtt a jó döntések meghozatalában. Olga nagyon jó abban, hogy a laikus nyelvére lefordítsa a könyvelői kérdéseket, megvilágítsa minden egyes lehetőség előnyét és hátrányát. Nagy szakmai tudással bír, és bátran elmondja a véleményét, mellyel rendkívül sokat segít a vállalkozóknak.”

Ildikó

 

“A jó könyvelő mindenekelőtt megbízhatóan naprakész: ez számomra annyit tesz, hogy önmagával szemben maximalista, és nem sajnálja az időt az önképzésre. De mindez kevés annak a szakembernek, aki biztos ügyfélkört akar maga köré építeni. Ehhez engedhetetlen a rugalmas hozzáállás és az, hogy bele tudjon és akarjon helyezkedni ügyfelei helyzetébe, segítse őket a mindenkori legoptimálisabb megoldás megtalálásában. Olgában én mindezt megtaláltam. Csak hab a tortán, hogy kedves, barátságos személyisége miatt élvezet a társaságában lenni. Én őszintén ajánlom mindenkinek, aki a megbízhatóságot keresi!” 

Hajdu Andrea, Budapest

 

“Olgával olyan volt együtt dolgozni, mintha már régóta ismernénk egymást, nagyon kedves, közvetlen és segítőkész. Úgy magyaráz, hogy biztosan érthető legyen! Skype konzultáción vettem részt, ez is nagyon nagy segítség volt nekem, mert így volt a leghatékonyabb az időkihasználásom! Minden kérdésemre választ kaptam, minden megvan benne, ami egy jó könyvelőre jellemző, pontos, precíz , szakmailag profi és barátságos! 🙂 Csak ajánlani tudom!”

Kovácsevics Barbara e.v., www.barbibutik.hu

 

“Könyvelőt kerestem, aki maximálisan kielégíti az igényeimet: szakmai tudással rendelkezik, árban megfelel nekem és rugalmas. Azonnali segítségre volt szükségem, és 24 órán belül már együtt kávéztunk, és szakmai hozzáértésével, segítőkészségével azonnal meggyőzött Olga. Segített megtalálni a számomra legjobb megoldást, jó szívvel ajánlom mindenkinek!”

Karsai Judit, www.cukimamik.hu

 

“Vállalkozás indítása előtt állok, és minden felmerülő részlettel szerettem volna tisztában lenni könyvelői oldalról is. Több weboldalt megnéztem és átböngésztem, mikor rátaláltam Olgára. Örültem, hogy fényképe fent volt a weboldalán, mert fontos számomra azok kisugárzása, akikkel együtt dolgozom. Szimpatikusnak találtam, és bár nem kimondottan lakunk közel egymáshoz, konzultációs időpontot kértem tőle. Másnap már meg is beszéltük a helyszínt és az időpontot. Nagyon vártam a találkozást. A konzultációra nagyon felkészülten jött, ami személy szerint engem lenyűgözött. A konzultáció végére el tudtam dönteni, hogy melyik vállalkozási formára lesz szükségem, online kisvállalkozásom elindításakor. Nagy megnyugvás számomra, hogy a könyvelésemet előre is hozzáértő, jó kezekben tudhatom.”

Szilágyi Zsuzsanna, Budapest

 

“Azt vártam Olgától, hogy ha leülünk átbeszélni a dolgaimat, akkor végre minden a helyére kerülhet, és új lendületet vehet az online üzletem. Az elsőt másfél óra alatt értük el, a másodikhoz pedig annyiban járult hozzá, hogy a megbeszélésünk után egy kisimult, nyugodt nő távozott a kávézóból.”

Gyöngyösi Ildikó, salszalon.hu

 

“Mielőtt megkerestem Olgát, csak azt tudtam, hogy kisgyermek mellett szeretnék vállalkozni. De hogyan kezdjek bele? Cég vagy egyéni vállalkozás? Mennyibe fog ez kerülni? Mi lesz a járulékokkal? ÁFA – az meg mi fán terem? Az interneten rengeteg információt találtam, de nem lettem okosabb. Ekkor elhatároztam: egy megbízható, naprakész tudással rendelkező szakemberre van szükségem, olyanra, aki saját tapasztalattal is rendelkezik a gyermek melletti vállalkozásról. Olgát egyik ismerősöm ajánlotta. Másfél órát beszélgettünk, minden kérdésemre tudta a választ, sőt, még olyan dolgokra is felhívta a figyelmet, ami nekem eszembe sem jutott. A konzultáció után az a megnyugtató érzés töltött el, hogy bátran belevághatok a vállalkozásba, hisz most már tudom, hogy mik a lehetőségeim. Ajánlom Olgát minden kisgyermekes anyának, aki vállalkozáson töri a fejét, de nem tudja, merre induljon a vállalkozási formák, adók és járulékok rengetegében.”

Dénes Ivett, www.anyagyere.hu

 

“Azoknak ajánlom Olgát elsősorban, akik szeretnének pontos és valós tájékoztatást kapni a számukra legjobb lehetőségekről. Úgy jöttünk el a Cégalapítási bozótvágó konzultációról, hogy pontosan tudtuk milyen vállalkozási és adózási forma lesz a legmegfelelőbb számunkra. És tényleg teljesen bababarát az iroda és persze Olga is. :)”

Cserháti-Herold Janka, http://www.hormonmentes.hu/