Skip to content

  • írta

 

Egy ideje már kacérkodsz a vállalkozóvá válás gondolatával? De nagyon misztikus ez az egész még számodra?

Fogalmad sincs hogyan adj el teljesen szabályosan, hogy biztosan ne legyen büntetés a vége?

Ha már tele van a fejed mindenféle infóval, amit a neten olvastál illetve "jóbarátoktól" hallottál, akkor az alábbi tréning pont neked szól!

Ahol nem csak az elméleti szabályokat ismertetem, hanem sok-sok ropogós gyakorlati példát is hozok! Mindezt pedig nem sótlan "könyvelő" nyelven, hanem úgy, hogy azokat te is megértsd!

Kiscsoportos tréning

Mit is ajánlok pontosan?

Három óra laikusok számára is könnyen érthető kiscsoportos felkészítést (max. 10 fő), hogy minél sikeresebb vállalkozó legyél. Segítek, hogy a birtokodba kerüljön minden szükséges adózási információ mielőtt vállalkozóvá válsz. Megtudhatod milyen előnyei és hátrányai vannak a különböző vállalkozási formáknak és adózási módoknak, de azt is, hogy miért veszélyes adószámos magánszemélynek lenni. Az utolsó fél órában természetesen felteheted aktuális kérdéseidet is (pl. Mennyit fogok adózni ha egyéni vállalkozó leszek és mennyit ha Bt-t, Kft-t alapítok? ÁFA-s legyek vagy mentes? Számlatömböt vegyek vagy számlázó programot használjak? Milyen költségszámlákat érdemes egyáltalán gyűjteni?). Ígérem fejbekólintó felismerésekkel fogsz távozni!

Az élő tréninghez jár egy jegyzetfüzet is, aminek része egy cheklista a vállalkozóvá válás pontos lépéseiről, valamint adminisztratív teendőiről.

Persze, érdekel! Hol lehet jelentkezni?

Kinek való és kinek nem?

Ha még soha nem hallottad a fenti fogalmakat, azt se tudod, hogy mi fán teremnek, akkor ez a tréning nem neked való! Inkább azoknak ajánlom, akik már legalább az alapfogalmakkal tisztában vannak, ugyanis általában ők könnyebben megértik mindazt az információhalmazt, amit rájuk zúdítok ebben a 3 órában.

Ha azt várod, hogy ez egy "lépésről-lépésre megmondom, hogy mit csinálj" tréning, és majd egyedül is meg fogod tudni oldani a könyvelésedet és az adminisztratív teendőket, akkor ne gyere, mert csalódni fogsz! Ez az időtartam arra elég, hogy tudjak adni számodra egy átfogó képet és eligazítást a jelenleg fennálló vállalkozási lehetőségekről ebben az igencsak túlbonyolított jogszabályi környezetben. Minden fontos témát érintünk, amit egy vállalkozónak még indulás előtt tudnia kell, és van idő az egyéni kérdéseidet is feltenni.

Ha neked már van vállalkozásod, és ezeken a kérdéseken már túl vagy, akkor neked ezt az ÚJDONSÁGOT ajánlom! 😉 Haladó tréningemen mélyebb témákat boncolgatunk, mint pl. hogy mi az a házipénztár, osztalék, tagi kölcsön, adóelőleg stb.

Ki az a Számpatikus, aki a tréninget tartja?Fülöp Olga, a Számpatikus

Fülöp Olga vagyok, az "online bizniszek adózási szakértője". Egyébként okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelő, és ahogy egyik ügyfelem jellemzett, az “anyabarát” könyvelő. Abban hiszek, hogy minden vállalkozó/vállalkozni vágyó ember meg tudja érteni a sokszor oly bonyolultnak tűnő adózási, számviteli szabályokat. Ezért hoztam létre ezt a tréninget is, mert úgy látom, hogy rengeteg tévhit, félreértés kering a köztudatban arról, hogy hogyan is lehet szabályosan értékesíteni a termékeinket, szolgáltatásinkat. Ezáltal hatalmas veszélyek leselkednek mindazokra, akik nem körültekintően vágnak mindebbe bele. Az én mottóm, hogy legalább előzzük meg a nagyobb bajt, amíg lehetséges. Bővebben itt olvashatsz rólam.

Ok, de hol lesz és mikor?

A tréning következő időpontja: 2022. április 27., 13 h-tól kb. 16:15-ig (vagy választhatod azt is, hogy egy másik alkalommal jössz)

A tréning helyszíne: Budapest IX., Vaskapu utca

Jelentkezési határidő: 2022. április 21. 21 h (vagy amíg a férőhelyek száma be nem telik)

És ha nem tudok odautazni, van más lehetőség is?

Igen! Ugyanis az egyik élő tréningről készült egy videó felvétel, amit automatikusan megkapsz fizetés után. Így akár saját foteledből többször is megnézheted azt, visszatekerheted, ha valami nem volt világos, és meghallgatnád újra. Ha az ország másik felében vagy külföldön élsz, akkor választhatod azt is, hogy csak ezt a videót kéred, de ha jössz az élő tréningre, akkor is megkapod ezt a felvételt. Így felkészültebben tudsz érkezni, ha előtte megnézed a videót, illetve már hozhatod magaddal az adott témához tartozó konkrét kérdéseidet is.

FONTOS: A jegyzetfüzet csak az élő tréninghez jár, tehát a videó felvétel mellé azt nem kapod meg automatikusan! Kivételesen most március 1-től a leggyorsabb, azaz az első 10 videó felvétel vásárló megkapja a jegyzetet is AJÁNDÉKBA!

Szuper, máris jelentkezem!

Mennyibe kerül mindez?

A 3 órás (2 x 1,5 h közte egy rövid szünettel) kiscsoportos tréningen való részvétel ára bruttó 14.900 forint/fő. Ha csak a videót kéred, akkor az 9.900 forint. (Az árak alanyi mentes árak, áfát nem tartalmaznak!)

Ha van Számpatikus kuponod, amit még nem használtál fel, akkor természetesen most megteheted. Csak annyit kell beírnod a kupon kód mezőbe, hogy SZAMPATIKUS8 (ha 8.000 Ft értékű kuponod van) vagy SZAMPATIKUS10 (ha 10.000 Ft értékű kuponod van). Ha még régebbi, más értékű kuponnal rendelkezel, akkor kérlek vedd fel velem a kapcsolatot itt.  Megrendeléskor természetesen a neved alapján kerül ellenőrzésre, hogy valóban jogosult vagy-e a kedvezményre.

Tudod mennyi ma egy átlagos bírság? A letaglózó hír az, hogy több százezer forintnál kezdődik! Vállalkozóként ugye te is szeretnéd biztonságban tudni magad és nyugodtan aludni? Ne feledd, a tréning már csak ezért is megéri az árát, mert a legalapvetőbb hibákat biztosan nem fogod elkövetni! Tehát ha szeretnél fellélegezni és tisztán látni, jelentkezz még ma!

Még mindig bizonytalan vagy, hogy neked való-e?

Nem tudod eldönteni, hogy vajon megéri-e a tréning az árát, biztosan hallasz-e új infókat? Most belekukkanthatsz teljesen díjmentesen, ugyanis összevágtam a régebbi videós verzióból egy 11 perces részletet. Csak regisztrálnod kell érte itt, és már nézheted is:
http://szampatikus.hu/trening-videoreszlet/

Mit mondtak, akik már kipróbálták?

Sipos Anna Ilona, annailona.hu: "Köszönöm, hogy a fő célod a megbarátkoztatás volt a könyveléssel, számlázással és nem a megbotránkoztatás, ugyanakkor a kellő alaposságot és odafigyelést is hangsúlyoztad. Számomra nem gondoltam hogy eljutok ide, de megszerettetted a számlázást és mivel jobban átlátom, elfogadtam az adózást. Ott cseng a fülemben egy megjegyzésed az ÁFA-ról, hogy "jobb ha hosszútávon megszereted, mert ha igazán nagy profitot hozó a cég, akkor kell."

Szűcs Erzsébet véleménySzűcs Erzsébet: "Megtanultam Olgától, hogy ha valamit nagyon szeretnénk elérni nincsen lehetetlen. A tréningre kétségek között, kicsit szkeptikusan mentem el, biztos voltam benne, hogy nincs olyan vállalkozási forma, amelyben a törvényi szabályozásoknak megfelelő keretek között tudok árusítani saját készítésű termékeket az én élethelyzetemben.
Nagyon örültem, amikor kiderült, hogy vannak alternatív lehetőségek, az én konkrét helyzetemre is, figyelembe vette a lehetőségeimet, több javaslatot is tett. Ezek után már "csak" döntenem kell, és megtenni az első lépést! Köszönöm!"

Tóth Cecília véleménye

Tóth Cecília, www.zezil.hu: "Számomra az a legfontosabb, hogy meg tudjak bízni egy könyvelőben. Olgának szerintem az az erőssége, hogy bizalmat sugároz. Az alapozó tréningen vettem részt és az egyértelműen kiderült, hogy megbízható a tudása, amelyik szakterülethez nem ért, azt nyíltan közli, ami viszont a szakterülete, azt maximálisan ismeri és tudja. Az ügyfél érdekeit helyezi előtérbe és a személyre szabott legkedvezőbb megoldásokat keresi. Átfogó képet kaptunk arról, hogy miket kell átgondolnunk, eldöntenünk egy vállalkozás indításánál, ötleteket adott, hogy személyesen nekünk mi lehet a legjobb variáció és készséggel megválaszolta az összes felmerülő kérdésünket.  Kedves, határozott hozzáállása biztos vagyok benne, hogy precizitással és alapos munkavégzéssel társul."
Báró Júlia, www.illango.com: "Olga tréningjén minden vállalkozással kapcsolatos kérdésemre választ kaptam. A sok információt érthetően és összeszedetten adta át, be tudtam fogadni. Amellett, hogy választ kaptam a hosszú ideje tisztázatlan kérdéseimre nagyon jól éreztem magam. Köszönöm a segítséget! Csak ajánlani tudom."
vélemény_Mitter Szilvi

Bimbó Melinda véleményBimbó Melinda, pszichologus-maganrendeles.hu: "Van könyvelőm, tisztelem és meg vagyok vele elégedve. Ha egyszer visszavonul, Olga fogja intézni a könyvelésemet (ha elvállal 🙂 ). Végtelenül alapos, lelkiismeretes, gyakorlatias, emberi és hiteles. Amit mond, értem – ez egy bölcsésznél nagy szó –, és bármilyen „hülyeséget” lehet tőle kérdezni.
Másfél éve vagyok vállalkozó, és nagyon keményen szembesültem azzal, hogy ha szeretnék talpon maradni és fejlődni, akkor nem elég a saját szakmámban jónak lenni, hanem elemi érdekem, hogy a pénzügyeimhez ne egy óvodás szintjén értsek. A könyvelőmmel való telefonbeszélgetések alatt hiába koncentrálok, mégis azt élem meg gyakran, hogy az elhangzottak fele „kipotyog az agyamból”. Nem várhatom el tőle, hogy a vállalkozással, pénzügyekkel kapcsolatos alapismereteket beleplántálja a fejembe. Ezért jelentkeztem Olga tanfolyamára, és nem csalódtam. A képzés a különböző vállalkozási formákat, ezek előnyeit, hátrányait mutatta be. Olyan volt, mint az elsősegély tanfolyamon a stabil oldalfektetés. Vállalkozást most kezdőknek kötelezővé tenném. Ha lesz folytatás – pl. arról, hogy mi az a pénztár, osztalék stb. –, én jönni fogok rá."

velemeny_ildiko-kovacs

Kalmár Tímea - DecoMűhely, www.decomuhely.com"Azoknak ajánlom Olgát elsősorban, akik egy maximálisan hozzáértő, mindig naprakész könyvelőt keresnek, de ajánlom azoknak is, akik még csak tervezik vállalkozásuk elindítását, és megalapozottan szeretnének tájékozódni a lehetőségekről. Olga nagyon jó abban, hogy széleskörű ismereteivel minden kérdésre megadja a választ, és segít eligazodni a könyvelés és a jogszabályok útvesztőiben."

Mi történik a Jelentkezés gomb megnyomása után?

Megrendelés után a fizetési adatokat azonnal megkapod e-mailben. Fizetésre átutalással vagy Paypal-on keresztül van lehetőség, a fizetési határidő 8 nap, ezt követően a helyedet másnak adjuk át. Igyekezz, hogy benne legyél az első 10 jelentkezőben, mert utána már csak a következő időpontra tudunk helyet biztosítani.


A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem gombra való kattintással az EDOL-SZÁM Kft-vel kötöd (1211 Budapest, Kossuth Lajos utca 66., adószám: 23567234-1-43). Tájékoztatlak, hogy az EDOL-SZÁM Kft az ügyfelei részére a Számlázz.hu oldalán állítja ki számláit. A 2007. évi CXXVII törvény 175. § (2) bekezdés b) pontjában foglaltak figyelembevételével tudomásul veszed, hogy az EDOL-SZÁM Kft által kibocsájtott e-számlákat .pdf formátumban email útján kapod meg. A jelentkezéssel egyidejűleg elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.

Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat és a proforma számlát. A fizetési határidő 8 nap, ezt követően a helyedet másnak adjuk át.