13 nov

 

Egy ideje már vállalkozol, de nagyon misztikus ez az egész még számodra, mintha "kínaiul" lenne?

Úgy érzed, hogy sosem fogod megérteni ezeket a könyvelési szakkifejezéseket?

Ha szeretnél végre picit jobban érteni a pénzügyekhez, adózáshoz, akkor az alábbi tréning pont neked szól!

Itt nem csak az elméleti fogalmakat vesszük át, hanem sok-sok gyakorlati példát is hozok! Mindezt nem "könyvelő" nyelven, hanem úgy, hogy te is megértsd!

Haladó tréning

Mit is ajánlok pontosan?

Kétszer másfél óra laikusok számára is könnyen érthető kiscsoportos felkészítést (max. 10 fő), hogy minél sikeresebb vállalkozóvá válj. Segítek, hogy megértsd mindazokat a "misztikus" dolgokat, amiket a könyvelődnek esetleg eddig nem sikerült lefordítania számodra. Megtudhatod mi az a házipénztár, osztalék, tagi kölcsön, időszakos elszámolású ügyletek stb. és hogy milyen veszélyei lehetnek annak, ha ezekről fogalmad sincs. Az utolsó fél órában felteheted aktuális kérdéseidet is (pl. Mennyit adóznék ha más vállalkozási formát választok? Mikor jó áfásnak és mikor alanyi mentesnek lenni? Mi az az adóelőleg és mikor kell fizetni?).

Persze, érdekel! Hol lehet jelentkezni?

Kinek való és kinek nem?

Ha még nem vállalkozol, vagy soha nem hallottad a fenti fogalmakat, azt se tudod, hogy mi fán teremhetnek, akkor ez a tréning nem neked való! Inkább gyere el először Alapozó tréningemre! Ezt az új haladó tanfolyamot inkább azoknak ajánlom, akik már legalább az alapfogalmakkal tisztában vannak, ők könnyebben megértik mindazt az információhalmazt, amit rájuk zúdítok ebben a 3 órában.

Ki az a Számpatikus, aki a tréninget tartja?Fülöp Olga, a Számpatikus

Fülöp Olga vagyok, okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelő, és ahogy egyik ügyfelem
jellemzett, az “anyabarát” könyvelő. Abban hiszek, hogy minden vállalkozó/vállalkozni vágyó ember meg tudja érteni a sokszor oly bonyolultnak tűnő adózási, számviteli szabályokat. Ezért hoztam létre ezt a tréninget is, mert úgy látom, hogy sok vállalkozó az alapvető fogalmakkal sincs tisztában, amikkel nap mint nap találkozik, rengeteg a tévhit, félreértés kerint ezeken a területeken. Ezáltal hatalmas veszélyeknek tesz ki magát és vállalkozását is. Az én mottóm, hogy legalább előzzük meg a nagyobb bajt, amíg lehetséges. Bővebben itt olvashatsz rólam.

Ok, de hol lesz és mikor?

A tréning következő időpontja: 2019. január 30., 13 h-tól kb. 16:30-ig (vagy választhatod azt is, hogy egy másik alkalommal jössz)

A tréning helyszíne: Budapest IX., Tűzoltó utca

Jelentkezési határidő: 2019. január 24. 21 h

És ha nem tudok odautazni, van más lehetőség is?

Igen! Ugyanis az első alkalomról készülni fog egy videó felvétel, amit a jelentkezők automatikusan megkapnak majd a tréning után (január végén). Így akár saját foteledből többször is megnézheted a tréninget, visszatekerheted, ha valami nem volt világos, és meghallgatnád újra. De ha nem tudsz Budapestre utazni, mert mondjuk az ország másik felében vagy külföldön élsz, akkor választhatod azt is, hogy csak ezt a videót kéred.

Szuper, máris jelentkezem!

Mennyibe kerül mindez?

A 2 x 1,5 órás kiscsoportos tréningen való részvétel ára 11.900 forint/fő. Ha csak a videót kéred, akkor az 7.900 forint. Az árak alanyi mentes árak!

Ha van Számpatikus kuponod, amit még nem használtál fel, akkor természetesen most megteheted. Csak annyit kell beírnod a kupon kód mezőbe, hogy SZAMPATIKUS8 (ha 8.000 Ft értékű kuponod van). Ha még régebbi, más értékű kuponnal rendelkezel, akkor kérlek vedd fel velem a kapcsolatot itt. Megrendeléskor természetesen a neved alapján kerül ellenőrzésre, hogy valóban jogosult vagy-e a kedvezményre.

Tudod mennyi ma egy átlagos bírság? Több százezer forintnál kezdődik! Szeretnél te is nyugodtan aludni, ugye? Ne feledd, a tréning már csak ezért is megéri az árát, mert olyan alapvető kötelezettségeidről szerzel még több információt, amit máshonnan lehet sose tudtál volna meg. Tehát ezzel a jelentkezéssel biztosan csak nyerhetsz!

Mi történik a Jelentkezés gomb megnyomása után?

Megrendelés után a fizetési adatokat azonnal megkapod e-mailben. Fizetésre átutalással vagy Paypal-on keresztül van lehetőség, a fizetési határidő 8 nap, ezt követően a helyedet másnak adjuk át. Igyekezz, hogy benne legyél az első 10 jelentkezőben, mert utána már csak a következő időpontra tudunk helyet biztosítani.


A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem gombra való kattintással Fülöp Olga E.V.-vel kötöd (2310 Szigetszentmiklós, Csermely utca 16., adószám: 67411854-1-33). Tájékoztatlak, hogy Fülöp Olga E.V. az ügyfelei részére a szamlazz.hu oldalán állítja ki számláit. A 2007. évi CXXVII törvény 175. § (2) bekezdés b) pontjában foglaltak figyelembevételével tudomásul veszed, hogy Fülöp Olga E.V. által kibocsájtott e-számlákat .pdf formátumban email útján kapod meg. A jelentkezéssel egyidejűleg elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.

Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat és a proforma számlát. A fizetési határidő 8 nap, ezt követően a helyedet másnak adjuk át.