Skip to content

  • írta

 

Egy ideje már vállalkozol, de nagyon misztikus ez az egész még számodra, mintha "kínaiul" lenne?

Úgy érzed, hogy sosem fogod megérteni ezeket a "hátborzongató" könyvelési szakkifejezéseket?

Ha szeretnél végre picit jobban érteni a pénzügyekhez, adózáshoz, akkor az alábbi tréning pont neked szól!

Itt nem csak az elméleti fogalmakat vesszük át, hanem sok-sok ropogós gyakorlati példát is hozok! Mindezt pedig nem sótlan "könyvelő" nyelven, hanem úgy, hogy azokat te is megértsd!

Haladó tréning

Mit is ajánlok pontosan?

Három óra laikusok számára is könnyen érthető kiscsoportos felkészítést (max. 10 fő), hogy minél sikeresebb vállalkozóvá válj. Segítek, hogy megértsd mindazokat a fogalmakat, amiktől eddig csak kivert a víz és hiába is próbálta a könyvelőd lefordítani számodra őket. Megtudhatod mi az a házipénztár, osztalék, tagi kölcsön, időszakos elszámolású ügyletek stb. és hogy milyen veszélyei lehetnek annak, ha ezekről fogalmad sincs. Az utolsó fél órában felteheted aktuális kérdéseidet is (pl. Mennyit adóznék ha más vállalkozási formát választok? Mikor jó áfásnak és mikor alanyi mentesnek lenni? Mi az az adóelőleg és mikor kell fizetni?). Ígérem fejbekólintó felismerésekkel fogsz távozni!

Persze, érdekel! Hol lehet jelentkezni?

Kinek való és kinek nem?

Ha még nem vállalkozol, vagy soha nem hallottad a fenti fogalmakat, azt se tudod, hogy mi fán teremhetnek, akkor ez a tréning nem neked való! Inkább gyere el először az Alapozó tréningemre! Ezt az új haladó tanfolyamot inkább azoknak ajánlom, akik már legalább az alapfogalmakkal tisztában vannak, ők könnyebben megértik mindazt az információhalmazt, amit rájuk zúdítok ebben a 3 órában.

Ki az a Számpatikus, aki a tréninget tartja?Fülöp Olga, a Számpatikus

Fülöp Olga vagyok, okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelő, és ahogy egyik ügyfelem
jellemzett, az “anyabarát” könyvelő. Abban hiszek, hogy minden vállalkozó/vállalkozni vágyó ember meg tudja érteni a sokszor oly bonyolultnak tűnő adózási, számviteli szabályokat. Ezért hoztam létre ezt a tréninget is, mert úgy látom, hogy sok vállalkozó az alapvető fogalmakkal sincs tisztában, amikkel nap mint nap találkozik, rengeteg a tévhit, félreértés kering ezeken a területeken. Ezáltal hatalmas veszélyeknek tesz ki magát és vállalkozását is. Az én mottóm, hogy legalább előzzük meg a nagyobb bajt, amíg lehetséges. Bővebben itt olvashatsz rólam.

Ok, de hol lesz és mikor?

A tréning következő időpontja: 2020. április 15., 13 h-tól kb. 16:30-ig  valamikor a veszélyhelyzet lejárta után (vagy választhatod azt is, hogy egy másik alkalommal jössz)

A tréning helyszíne: Budapest IX., Vaskapu utca

Jelentkezési határidő: 2020. április 9. 21 h (vagy amíg a férőhelyek száma be nem telik)

És ha nem tudok odautazni, van más lehetőség is?

Igen! Ugyanis az első alkalomról készült egy videó felvétel, amit a jelentkezők automatikusan megkapnak fizetés után. Így akár saját foteledből többször is megnézheted a tréninget, visszatekerheted, ha valami nem volt világos, és meghallgatnád újra.

Ha az ország másik felében vagy külföldön élsz, akkor választhatod azt is, hogy csak ezt a videót kéred, de ha jössz az élő tréningre, akkor is megkapod ezt a felvételt. Így felkészültebben tudsz érkezni, ha előtte megnézed a videót, illetve már hozhatod magaddal az adott témához tartozó konkrét kérdéseidet is.

FIGYELEM: A videós verzió inkább azoknak szól, akiknek cégük van, tehát egyéni vállalkozók nem biztos, hogy választ kapnak belőle a kérdéseikre!

Szuper, máris jelentkezem!

Mennyibe kerül mindez?

A 3 órás (2 x 1,5 h közte egy rövid szünettel) kiscsoportos tréningen való részvétel ára bruttó 14.900 forint/fő. Ha csak a videót kéred, akkor az 9.900 forint. (Az árak alanyi mentes árak, áfát nem tartalmaznak!)

Ha van Számpatikus kuponod, amit még nem használtál fel, akkor természetesen most megteheted. Csak annyit kell beírnod a kupon kód mezőbe, hogy SZAMPATIKUS8 (ha 8.000 Ft értékű kuponod van) vagy SZAMPATIKUS10 (ha 10.000 Ft értékű kuponod van). Ha még régebbi, más értékű kuponnal rendelkezel, akkor kérlek vedd fel velem a kapcsolatot itt. Megrendeléskor természetesen a neved alapján kerül ellenőrzésre, hogy valóban jogosult vagy-e a kedvezményre.

Tudod mennyi ma egy átlagos bírság? A letaglózó hír az, hogy több százezer forintnál kezdődik! Vállalkozóként ugye te is szeretnéd biztonságban tudni magad és nyugodtan aludni? Ne feledd, a tréning már csak azért is megéri az árát, mert olyan alapvető kötelezettségeidről szerzel még több információt, amit máshonnan lehet sose tudtál volna meg. Tehát ha szeretnél fellélegezni és tisztán látni, jelentkezz még ma!

Mi történik a Jelentkezés gomb megnyomása után?

Megrendelés után a fizetési adatokat azonnal megkapod e-mailben. Fizetésre átutalással vagy Paypal-on keresztül van lehetőség, a fizetési határidő 8 nap, ezt követően a helyedet másnak adjuk át. Igyekezz, hogy benne legyél az első 10 jelentkezőben, mert utána már csak a következő időpontra tudunk helyet biztosítani.


A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem gombra való kattintással az EDOL-SZÁM Kft-vel kötöd (1211 Budapest, Kossuth Lajos utca 66., adószám: 23567234-1-43). Tájékoztatlak, hogy az EDOL-SZÁM Kft az ügyfelei részére a Számlázz.hu oldalán állítja ki számláit. A 2007. évi CXXVII törvény 175. § (2) bekezdés b) pontjában foglaltak figyelembevételével tudomásul veszed, hogy az EDOL-SZÁM Kft által kibocsájtott e-számlákat .pdf formátumban email útján kapod meg. A jelentkezéssel egyidejűleg elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.

Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat és a proforma számlát. A fizetési határidő 8 nap, ezt követően a helyedet másnak adjuk át.