Skip to content

Nagy Számlázós Kihívás

Káosz a számlázásod?

Jól jönne egy kis segítség, aki rendberakja a fejedben a különféle szabályokat?

Ráadásul az ÁFA törvényt francnak sincs kedve és ideje bogarászni órákon át?

Hagy segítsek Neked!

A Nagy Számlázós Kihívásban minden nap e-mailben videós formátumban kapsz egy-egy hasznos infót a számlák tartalmáról tőlem, a Számpatikustól!

A CÉL: Megtanulni. hogy mi mit jelent a számlán, és ezáltal helyesen, bírságmentesen tudj számlázni!

Ha feliratkozás nélkül szeretnél részt venni a kihívásban, arra is van lehetőséged. Ugyanis tudsz csatlakozni a tavaly direkt erre létrehozott Facebook csoportomhoz is, ahol szintén elérhetőek ezek a videók.

Hogy akkor miért is éri meg jobban feliratkozni az e-mailes kihívásra? Azért, mert a kihívás végén, a 16. napon megkapsz egy exkluzív pipálható checklistát is, ami a normál adózású induló vállalkozók teendőit foglalja össze. Ez sehol máshol nem érhető el, nem tölthető le. 😉

A kihívás indul:
2023. október

Nagy Számlázós Kihívás

Tarts velem minden nap! És nyugodtan küldd tovább ennek az oldalnak a linkjét azon barátaidnak, akiknek szintén jól jöhet ez a tudás!

Ha szeretnél részt venni a 16 napos kihívásban, akkor kérlek itt alul add meg az adataidat, és már küldjük is az első levelet! Ha az eDM-hez is hozzájárulsz, akkor vállalkozás és adózás témakörben további hasznos infókat is fogok neked küldeni a hétfői Számpatikus hírlevélben, amiről természetesen bármikor egy kattintással le tudsz iratkozni.