Skip to content

Átalányadó

  • írta

A 2021-es katás változások miatt egyre többen keresik az utat, hogy merre tovább.

Az átalányadóról sajnos régóta nem lehet hallani, pedig nem változtak a szabályai. Őszintén szólva én se foglalkoztam vele különösebben, hisz a KATA mindent vitt az elmúlt 8 évben. Viszont bizonyos esetekben van benne ráció.

Sokan bejelentkeztetek már hozzám tanácsadásra is ez ügyben, és kezd kikristályosodni, hogy milyen esetekben mi is a következő legkedvezőbb adózási mód.

Van egy videóm, amiből megtudod, hogy kinek lehet jó az átalányadó, és hogy egyáltalán mik a szabályai, és amiről az egyik könyvelő kolléga ezt írta:

Ha te is szeretnéd kiszámolni, hogy jövőre melyik adózási móddal jársz a legjobban, akkor erre a konzultációra van szükséged velem!

————————————————————————————————————————

A fenti videó megjelenésének időpontja 2020.09.07., ezért előfordulhat, hogy a jogi háttér megváltozása miatt már nem időszerű, vagy téves. A bejegyzés azóta nem frissült.

A videó tartalma semmiképpen sem minősül adótanácsadásnak, az kizárólag segítséget nyújt számodra abban, hogy kiigazodj a felmerülő kérdésekben. Ha a saját vállalkozásodra vonatkozó egyedi kérdésed merülne fel, akkor érdemes eljönnöd hozzám egy konzultációra.