Skip to content

Beszámoló keresés

  • írta

Biztosan te is tudod, hogy minden cégnek (már aki a számviteli törvény hatálya alá tartozik) kötelező elkészítenie minden év május 31-ig a beszámolóját, és ezt közzé is kell tennie a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium elektronikus beszámoló rendszerében. Ez a rendszer 2009. óta üzemel, előtte papír alapon kellett küldeni a beszámolókat.

Feltételezem azt is tudod, hogy a Minisztérium adatbázisa teljesen nyilvános, tehát bárki betekintést nyerhet bármelyik cég beszámolójába ezen az oldalon keresztül. Hogy ezt hogyan is lehet megtenni? Na, ezt tanítom meg mai kisvideómban. Kattints a képre!

Ha tetszett a videó, nyugodtan oszd meg másokkal is, hogy minél többen tudják használni ezt a felületet.

————————————————————————————————————————-

A fenti információ megjelenésének időpontja 2014.12.01., ezért előfordulhat, hogy a jogi háttér megváltozása miatt már nem időszerű, vagy téves. A bejegyzés azóta nem frissült.

A videó tartalma semmiképpen sem minősül adótanácsadásnak, az kizárólag segítséget nyújt számodra abban, hogy kiigazodj a felmerülő kérdésekben. Ha a saját vállalkozásodra vonatkozó egyedi kérdésed merülne fel, akkor érdemes eljönnöd hozzám egy konzultációra.