Skip to content

Biztosítási jogviszony
lekérdezése

  • írta

Milyen újdonsággal készültem már megint?

Elkészült életem első képernyővideója, amiben azt mutatom meg Neked, hogy hogyan tudod lekérdezni a TAJ számod segítségével ügyfélkapun keresztül a biztosítási jogviszonyaidat, vagyis magyarul, hogy mikor hova voltál bejelentve hivatalosan.

Hogy mire is jó ez Neked? Például ha elkezdesz dolgozni egy munkahelyen, akkor akár már másnap rá tudsz nézni, hogy valóban bejelentettek-e, nehogy később lepődj meg. Vagy esetleg ha visszamenőlegesen előző munkahelyeidről nem lennének meg a bérjegyzékeid, dokumentumaid, akkor innen is össze tudod vadászni, hogy hol mikortól meddig voltál alkalmazásban.

Készítsd elő TAJ számodat, és ügyfélkapus belépési adataidat, majd pedig kattints a videóra!

Ha hasznosnak tartottad, ne tartsd meg magadnak, hanem bátran oszd meg ismerőseiddel is ezt az infót!

————————————————————————————————————————-

A fenti információ megjelenésének időpontja 2014.09.23., ezért előfordulhat, hogy a jogi háttér megváltozása miatt már nem időszerű, vagy téves. A bejegyzés azóta nem frissült.

A videó tartalma semmiképpen sem minősül adótanácsadásnak, az kizárólag segítséget nyújt számodra abban, hogy kiigazodj a felmerülő kérdésekben. Ha a saját vállalkozásodra vonatkozó egyedi kérdésed merülne fel, akkor érdemes eljönnöd hozzám egy konzultációra.