Bújtatott munkaviszony és katás változások

  • írta

Aki régóta követ, az tudja, hogy én mindenféle jövő évi adóváltozásról csak november-december környékén szoktam beszélni, amikor már elfogadott törvények vannak.

Most is csak azért teszek kivételt, mert már egy hónapja nagy port kavart a katások 3 millió Ft feletti 40%-os adójával és egyéb szigorításokkal kapcsolatos változás. Így ezzel és a bújtatott munkaviszonnyal kapcsolatos már korábban felmerült kérdésekkel foglalkoztam ebben a “Titkos éjjeli tippek” adásomban.

Te is katás vagy, és szeretnél képbe kerülni az alapvető szabályokkal, valamint megtanulni, hogy hogyan töltsd ki a nyomtatványokat? Akkor gyere és csatlakozz online KATA tanfolyamom most induló idei második kurzusához (VIGYÁZAT: évente csak 2x van ilyen lehetőség!)!

————————————————————————————————————————

A fenti videó megjelenésének időpontja 2020.08.03., ezért előfordulhat, hogy a jogi háttér megváltozása miatt már nem időszerű, vagy téves. A bejegyzés azóta nem frissült.

A videó tartalma semmiképpen sem minősül adótanácsadásnak, az kizárólag segítséget nyújt számodra abban, hogy kiigazodj a felmerülő kérdésekben. Ha a saját vállalkozásodra vonatkozó egyedi kérdésed merülne fel, akkor érdemes eljönnöd hozzám egy konzultációra.