Skip to content

Egyesületi tevékenységem

  • írta

Mint azt sokan már tudjátok rólam, nem csak tagja vagyok a Minőségi Könyvelők Klubja Egyesületnek, hanem annak felügyelő bizottsági munkájából is kiveszem a részem. E mellett pedig ott segítek az egyesületben ahol tudok.

kiállítás

Régebben szerkesztettem Facebook oldalukat, néhányszor besegítettem nekik a kiállítói munkába. Ezek a képek is ilyen rendezvényen készültek:

kiállítás zöldben

Viszont amire jóval büszkébb vagyok az az, hogy részt veszek a havonta megjelenő szakmai hírlevél (Aprópénz Adózási Hírlevél) szerkesztésében, illetve egyéb kiadványok írásában is.

Tavaly teljes arculatváltás következett be a klubban, ennek hozománya lett az is, hogy a félévente megjelenő magazin új köntöst és nevet kapott. Az Adóvevő magazin első számába jómagam is írtam egy cikket, amit a második képen láthatsz.

Adóvevő magazin

Cikkem

De mindezeken kívül a Segédlet a könyvelői feladatokhoz című kiadvány megírásában is aktívan tevékenykedtem. Ezt a képet az utolsó oldaláról fotóztam neked:

Segédlet a könyvelői feladatokhoz

Illetve van még egy kiadvány, a “Hogyan tett tönkre a könyvelőm”, amibe szintén írtam két történetet is. Ebben a könyvbe mi tagok gyűjtöttünk össze olyan horror sztorikat, melyek a kókler könyvelők által okozott károkat ecsetelik, ezáltal is felhívva a vállalkozók figyelmét arra, hogy mennyire fontos a könyvelőjük kiválasztása.

Hogyan tett tönkre a könyvelőm

Ígérem ez még nem minden, mert folyamatosan készítünk elő hasznos újdonságokat mind a könyvelő kollégák, mind pedig a vállalkozók számára. ?

————————————————————————————————————————-

A fenti információ megjelenésének időpontja 2015.09.21., ezért előfordulhat, hogy a jogi háttér megváltozása miatt már nem időszerű, vagy téves. A bejegyzés azóta nem frissült.

A blogbejegyzés tartalma semmiképpen sem minősül adótanácsadásnak, az kizárólag segítséget nyújt számodra abban, hogy kiigazodj a felmerülő kérdésekben. Ha a saját vállalkozásodra vonatkozó egyedi kérdésed merülne fel, akkor érdemes eljönnöd hozzám egy konzultációra.