Skip to content

Minden, amit a szünetelésről tudnod kell!

  • írta

Így február 26-hoz közeledve, ami az egyéni vállalkozók legfontosabb határideje az évben, legutóbbi „Titkos éjjeli tippek” című élő Facebook adásomban kicsit górcső alá vettem a szünetelést. Hiszen ez csak az egyéni vállalkozók privilégiuma jelenleg, és rengeteg tévhit kering e körül is.

Ha téged is érdekel, hogy hogyan szünetelj okosan, akkor nézd végig ezt a videót, és mindent megtudsz, amire kíváncsi voltál!

Ha pedig katás vagy, és tudni szeretnéd, hogy milyen adminisztrációs teendőid is vannak szünetelés alkalmával, akkor erre az online tanfolyamra van szükséged.

Ha pedig inkább olvasni szeretsz, és jegyzetelnél, akkor itt vannak hozzá a diák is:

————————————————————————————————————————-

A fenti információ megjelenésének időpontja 2018.02.19., ezért előfordulhat, hogy a jogi háttér megváltozása miatt már nem időszerű, vagy téves. A bejegyzés azóta nem frissült.

A videó tartalma semmiképpen sem minősül adótanácsadásnak, az kizárólag segítséget nyújt számodra abban, hogy kiigazodj a felmerülő kérdésekben. Ha a saját vállalkozásodra vonatkozó egyedi kérdésed merülne fel, akkor érdemes eljönnöd hozzám egy konzultációra.