Skip to content

Minimális TB fizetés szabálya

  • írta

Tavaly nyáron már sokat kommunikáltam felétek a 2020. július 1-jétől érvényes új TB törvényünkről. Viszont különösen fontosnak tartom, hogy ezen belül külön foglalkozzam a szeptember 1-től indult minimum járulékalap kérdéskörével.

Mivel most már lassan eltelt fél év a hatályosság óta, ezért mondhatni kikristályosodtak az ezzel kapcsolatos legfontosabb tudnivalók. Ráadásul van olyan változás, ami nemrégiben visszamenőleges hatállyal került elfogadásra.

Kattints a részletekért!

Ha pedig szeretnéd önállóan elintézni pénzbeli ellátási igényeidet, akkor erre a tanfolyamra van szükséged: http://go.szampatikus.hu/hogyan-igenyelj-tappenzt-gyedet

—————————————————————————————————

A fenti információ megjelenésének időpontja 2021.01.11., ezért előfordulhat, hogy a jogi háttér megváltozása miatt már nem időszerű, vagy téves. A bejegyzés azóta nem frissült.

A videó tartalma semmiképpen sem minősül adótanácsadásnak, az kizárólag segítséget nyújt számodra abban, hogy kiigazodj a felmerülő kérdésekben. Ha a saját vállalkozásodra vonatkozó egyedi kérdésed merülne fel, akkor érdemes eljönnöd hozzám egy konzultációra.