Skip to content

Az egyszerűsített foglalkoztatás szabályai

  • írta

Hallottál már róla, hogy lehetséges csak 1-1 napra felvenni alkalmazottat? Mások azt mondják, hogy ez a legolcsóbb forma jelenleg a foglalkoztatásra?

Nézzük meg, hogy valóban így van-e!

Az egyszerűsített foglalkoztatásnak (lánykori nevén alkalmi munka) bizony komoly keretei vannak, amiket be kell tartani. Bizonyos esetekben valóban ez a legésszerűbb megoldás, de nem mindenkinek a legmegfelelőbb forma.

Hétfő este „Titkos éjjeli tippek” rovatomban a Facebook-on ezt a témát vettem górcső alá. Ha lemaradtál róla, itt tudod visszanézni:

Ha te olvasni szeretsz, akkor a lényeget megtalálod ebben a régebbi blogbejegyzésemben is: Te ismered az egyszerűsített foglalkoztatás buktatóit?

————————————————————————————————————————-

A fenti információ megjelenésének időpontja 2017.11.18., ezért előfordulhat, hogy a jogi háttér megváltozása miatt már nem időszerű, vagy téves. A bejegyzés azóta nem frissült.

A videó tartalma semmiképpen sem minősül adótanácsadásnak, az kizárólag segítséget nyújt számodra abban, hogy kiigazodj a felmerülő kérdésekben. Ha a saját vállalkozásodra vonatkozó egyedi kérdésed merülne fel, akkor érdemes eljönnöd hozzám egy konzultációra.