Skip to content

Mikor kell mégis IPA bevallást küldeni?

  • írta

Sokan nem tudják, hogy az új sávos iparűzési adó rendszerében is vannak olyan esetek, amikor mégis kell ‘HIPAK bevallást küldeni. Ebben a videóban ezeket mondom el!

Az új sávos iparűzési adó szabályrendszerét tavaly ilyenkor kellett elkezdenünk megismerni. A gyakorlati megvalósítás apró részletei most már így 1 év után kezdenek kikristályosodni, habár még mindig találkozhatunk azzal, hogy egyes önkormányzatok nem teljesen helyesen értelmezik a törvényt.

A videó végén említett online Átalányadós tanfolyam részleteit pedig itt éred el: https://szampatikus.hu/atalanyados-tanfolyam/

————————————————————————————————————————-

A fenti információ megjelenésének időpontja 2024.02.12., ezért előfordulhat, hogy a jogi háttér megváltozása miatt már nem időszerű, vagy téves. A bejegyzés azóta nem frissült.

A videó tartalma semmiképpen sem minősül adótanácsadásnak, az kizárólag segítséget nyújt számodra abban, hogy kiigazodj a felmerülő kérdésekben. Ha a saját vállalkozásodra vonatkozó egyedi kérdésed merülne fel, akkor érdemes eljönnöd hozzám egy konzultációra.